Răsturnare de situație. Șoferul de BMW din Iași care a murit după o cursă nebunească fugea, de fapt, de poliție

Publicat: 23/08/2019 | 11:56

Tânărul de 21 de ani din județul Iași care a murit acum două seri după ce s-a răsturnat cu mașina fugea, de fapt, de Poliție. Mădălin Chiriac, originar din Ruginoasa, fusese surprins de aparatul radar al agenților de la Rutieră conducând cu peste 150 de kilometri la oră, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 90 de kilometri la oră.

Știind, probabil, că va rămâne fără permis, Mădălin a refuzat să oprească atunci când agenții i-au cerut acest lucru, apăsând și mai mult piciorul pe pedala de accelerație. A ajuns astfel la o viteză nebunească și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat. (VEZI ȘI: INIMA UNUI OLIMPIC ROMÂN MORT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER VA BATE ÎN PIEPTUL UNUI ADOLESCENT DIN GERMANIA)

Adolescenta este internată la Spitalul de Copii din Iași

Mădălin a murit pe loc în urma impactului, în timp ce iubita sa, Patrisia, de 15 ani, a fost rănită grav. Fata se află în prezent la Spitalul de Copii din Iași și are șanse să își revină. Cei doi erau împreună de mai multă vreme, având planuri împreună. Fata activează într-un ansamblu folcloric.

Citește și...