Solista Mirela Radu, mesaj emoţionant, după moartea iubitului Oanei Radu: „Blonduţul meu… Îmi vei lipsi mereu…”

Publicat: 10/09/2019 | 09:37
Solista Mirela Radu, mesaj emoţionant, după moartea iubitului Oanei Radu: „Blonduţul meu… Îmi vei lipsi mereu…”

Sute de mesaje de condoleanţe curg pe pagina de socializare a lui Alin Suflea, iubitul Oanei Radu. Trupul neînsufleţit al iubitului Oanei Radu a fost ridicat de la spital! Va fi înmormântat la Craiova.

Ce fericiţi eram acum 6 săptămâni!…şi azi simt cea mai mare tristețe. Visurile tale erau cu totul diferite……???? Dumnezeu să te odihnească în pace, ! Amin ! Blondutul meu frumooos… adio de la visurile tale, de la visurile noastre…„, a postat  solista Mirela Radu din Craiova pe pagina de socializare, unde a pus şi o poză de la mare unde au fost împreună.

Sâmbătă, pe 7 septembrie, Alin a pierdut lupta. A fost ţinut în comă indusă în tot acest timp, iar Oana Radu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-l ajuta să supravieţuiască. „Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Oana Radu. Acesta a fost indendiat de un bărbat care a aruncat cu motorină pe el şi l-a incendiat.

 

 

Citește și...