Somera de lux! Ana Maria Mocanu s-a razvratit si a refuzat sa fie asistenta la matinal! Ce decizie au luat sefii

Publicat: 05/02/2015 | 00:00
Somera de lux! Ana Maria Mocanu s-a razvratit si a refuzat sa fie asistenta la matinal! Ce decizie au luat sefii

Odata ce au fost inlocuite la Capatos, Ana Maria Mocanu si Loredana Chivu si-au luat adio de la statutul de asistente TV. Desi Mocanu a avut o oferta de munca, acesta a refuzat cu vehementa sa se trezeasca cu noaptea-n cap pentru job.

Loredana si Ana Maria au fost puse pe liber de la Capatos fara sa li se dea vreo explicatie. In timp ce blonda a fost pusa pe tusa, Anei Maria i s-a gasit repede un proiect, respectiv acela de asistenta de la matinalul unui alt post din trustul Intact. Ei bine, initial roscata s-a aratat incantata, dar s-a rzgandit la fel de repede.

 

anamaria mocanu

Nu putea sa se trezeasca dimineata

 

Din pacate, Ana a fost nevoita sa spuna pas ofertei, desi era o sursa destul de buna de venit. Ora la care trebuia sa vina la platoul de filmari era prea matinala pentru cum s-a obisnuit ea sa aiba programul.mai exact, Ana ar fi trebuit sa se trezeasca la 6 dimineata ca sa ajunga la munca, desi, de obicei, pe la orele acelea ea abia se baga in pat. Dar ceea ce a cantarit cel mai mult la refuzul ei a fost faptul ca nu ar mai fi putut sa accepte multe dintre petrecerile private la care este invitata, fapt care i-ar fi produs o gaura imensa in buget.

 

anamaria mocanu

CITESTE SI:

 

INTERZIS MINORILOR: Ana Maria Mocanu, show porno intr-un club! S-a frecat intre picioare pana s-a udat toata (VIDEO)

Ana Maria Mocanu a intrat in paine! S-a dezbracat in direct la TV si s-a lasat filmata in pozitii indecente

 

anamaria mocanu

Face bani din evenimente private

 

Fara doar si poate, Ana Maria Mocanu este o dansatoare extrem de talentata, ceea ce ii aduce destul de multe job-uri in acest domeniu. Cu toate ca nu mai este pe micul ecran, roscata se descurca destul de bine cu banii, mai ales ca primeste zilnic oferte pentru a-si face simtita prezenta la diferite evenimente. iar tariful ei este de 500 de euro pentru un stfel de job.

 

Denisa Macovei

 

Citește și...