Sora ei a picat Evaluarea, dar asta nu a speriat-o! Ce fac fiicele lui Adrian Minune în plină febră a examenelor: ”Am fost la Paris ca să…”

Publicat: 28/06/2017 | 14:09

Fetele lui Adrian Minune sunt olimpice atunci când vine vorba de distracţie, însă nu şi atunci când e vorba de carte. Carmen nu s-a speriat deloc după ce a văzut că sora ei mai mică, Adriana, a picat examenul de Evaluare Naţională şi, în loc să se pregătească pentru proba de la Bac, a ieşit la distracţie cu aceasta.

Adrian Minune a avut de trecut o săptămână de ”foc” în care fetele lui au avut de susţinut două examene extrem de importante. Luni nu a fost deloc o zi fericită, căci manelistul a aflat că Adriana nu a trecut Evaluarea Naţională, picând cu 4,95.

Adolescenta nu pare însă să sufere prea tare şi a pus în cui cărţile, alegând să se distreze împreună cu sora ei mai mare, Carmen, care nici ea nu pare să fie prea stresată din cauza probelor de la Bac.

Înainte de proba obligatorie a profilului, Carmen şi-a luat sora şi au ieşit la mall unde s-au distrat copios. Artista a ţinut să le precizeze fanilor că a fost nevoită să plece din ţară cu câteva zile înainte de BAC pentru că a avut concert.

”Acel moment în care eşti în mall şi ai cei mai incomozi pantofi. Şi te rod şi mergi, dar cum mergi. M-aţi întrebat foarte mulţi ce am făcut în Paris înainte de Bacalaureat. Am avut un concert şi ţin să mulţumesc tuturor oamenilor din Paris care au venit la acel concert”, le-a spus Carmen prietenilor ei virtuali.

Citește și...