Sora lui Marian Roșca, declarații sfâșietoare: ”Mai tragem o speranță, sperăm să fie bine…”

Publicat: 16/08/2018 | 16:16

Sora lui Marian Roșca a mărturisit cum l-a găsit pe fratele său după ore întregi de căutări. Tânăra speră ca fratele său să se facă bine. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Un frate de-al lui Marian Roșca l-a căutat ore întregi pe bărbat la morgă, dar era de negăsit. Așa că a luat toate spitalele la rând și, într-un final, l-a găsit în viață pe Marian Roșca. Starea lui nu este însă una bună și familia speră într-o minune. (CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE S-AR FI PRODUS TRAGEDIA DIN GENOVA: ”PODUL A FOST LOVIT DE UN…”)

„Au tot aşteptat să intre la morgă, au sunat la consulat şi au intrat la amiază. I-au dat voie să vadă, a intrat acolo la morgă şi nu era fratele meu. Era colegul care a fost cu el în camion. S-a făcut o greşeală din acte şi au trecut că e Roşca Marian. Au sunat din nou la consulat şi au plecat să îl caute la spital. L-au găsit în viaţă, dar e grav. Mai tragem o speranță, sperăm să fie bine. (…) Medicii i-ar fi indus coma să nu mai simtă dureri şi în jur de două săptămâni i-au dat ca să vedem cu evoluează. Noi ne-am gandit şi la fratele nostru, dar şi la mama că puteam să o pierdem şi pe ea la vestea asta. Aşteptam să vedem cum va fi cu fratele şi vom vedea, ne-au sunat foarte multi oameni din Italia, pe mine în special, oameni care sunt acolo avocaţi, jurişti şi s-au oferit să ne ajute, dar deocamdata stăm pe loc să vedem cum e starea lui ca asta e cel mai important, după aceea posibil să mergem şi mai departe”, a declarat Aurelia Roşca, conform România TV.

Cel puțin 39 de persoane au murit

Cel puţin 39 de persoane au murit după prăbuşirea unui segment suspendat al Autostrăzii A10 din Italia în apropierea oraşului Genova, afirmă surse citate de cotidianul Corriere della Sera. Potrivit bilanţului preliminar, 35 de persoane au murit, iar alte 13 au fost rănite după prăbuşirea unui segment al viaductului Polcevera (Morandi), pe autostrada A10, în apropiere de oraşul Genova. (VEZI ȘI: FAMILIA ROMÂNULUI MARIAN ROȘCA, DESPRE CARE SE CREDEA CĂ A MURIT SUB PODUL DE LA GENOVA, I-A CĂUTAT ACESTUIA UN LOC DE VECI!)

„În momentul prăbuşirii, pe pod erau 30-35 de vehicule”, a declarat Angelo Borrelli, şeful Protecţiei Civile. (Promotiile zilei la monitoare)