Sora lui Sergiu Nicolaescu il face praf pe cel mai bun prieten al regizorului! “Este nebun si…”

Publicat: 09/05/2014 | 00:50
Sora lui Sergiu Nicolaescu il face praf pe cel mai bun prieten al regizorului! “Este nebun si…”

Sora regretatului Sergiu Nicolaescu este foc si para pe cel mai bun prieten al acestuia. Ioan Carmazan a declarat ca Iolanda primeste bani de la Dana Nicolaescu si ca ar avea un nepot care se baga in treburile familiei, iar femeia a luat foc!

Sergiu Nicolaescu a plecat dintre noi in urma cu mai bine de un an si a lasat in urma sa un adevarat razboi. Sotia si sora sa se lupta in instanta pentru avere, Ionalda Nicolaescu fiind de parere ca testamentul facut de fratele sau cu doar putin timp inainte sa moara, este un fals. Moartea sa le-a distantat si mai mult pe cele doua femei, care si asa nu prea se aveau la inima nici pe vremea cand Nicolaescu era in viata.

iolanda nicolaescu

Ioan Carmazan, cel care sustine ca a fost cel mai bun prieten al regretatului regizor, mai pune si el paie pe foc in scandalul dintre Dana si Iolanda Nicolaescu, cu cateva declaratii incendiare.

Dana, vaduva marelui regizor
Dana, vaduva marelui regizor

“Sergiu i-a dat apartamentul in care sta si o grasoniera sa o inchirieze si sa isi ia banii de acolo. In fiecare luna mai castiga ceva, nu? Daca spune ca o are inchiriata unei fete care nu ii da niciun ban, eu nu cred. Dana face exact ce i-a spus Sergiu, adica sa aiba grija de ea. Eu stiu ca ii plateste toate utilitatile si ii da 20 de milioane pe luna (nr. 2.000 de lei). Ce altceva mai vrea?”, ne-a spus Ioan Carmazan.

Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Sergiu Nicolaescu, Ioan carmazan va regiza filmul dupa viata Mariei Tanase, in locul lui
Unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Sergiu Nicolaescu, Ioan carmazan va regiza filmul dupa viata Mariei Tanase, in locul lui

La auzul acestor vorbe, Iolanda Nicolaescu a luat foc. “Nu este nimic adevarat, Carmazan e nebun, e dus cu sorcova. Dana plateste gazele si apa si in rest nimic, nimic! Nu inteleg de ce se baga acest Carmazan sa vorbeasca, cine e el? De unde stie el toate lucrurile astea? Se da ca a fost cel mai bun prieten al fratelui meu, dar este un mincinos. Venea mereu peste Sergiu, iar el il primea, de rusine. Nu au fost niciodata prieteni!”, ne-a declarat Iolanda Nicolaescu.

CITESTE SI

 Aparitie infioratoare in casa sorei lui Sergiu Nicolaescu! O aratare fantomatica a aparut in prag cand Iolanda facea curat

Premonitie macabra a lui Sergiu Nicolaescu! Ce sustine sora regizorului ca urma sa se intample cu o saptamana inainte sa moara!

Sora lui Sergiu Nicolaescu nu renunta la lupta cu vaduva regizorului! Afla ce au decis judecatorii

Sergiu nu are copii, desi ar fi vrut

Sergiu Nicolaescu

Mai mult decat atat, Ioan Carmazan sustine ca ar exista un barbat, care l-a sunat inainte de inmormantarea lui Sergiu Nicolaescu si care s-a dat drept nepotul Iolandei. “Cand a murit Sergiu, m-a sunat un baiat si mi-a spus ca e un nepot al Iolandei si mi-a cerut sa fac presiuni sa nu il incinereze. L-am intrebat de cand pana cand ii e el nepot si de unde. Si atunci mi-a zis ca de fapt e o persoana apropiata acesteia, pe care ea il considera ca un nepot. De fapt, este baiatul unei femei cu care a fost Sergiu la un moment dat, o aventura, dar nu am inteles de unde pana unde se baga el in treburile familiei”, a spus Carmazan.

Ioan Carmazan va face in aceasta toamna filmul pe care Sergiu Nicolaescu si l-a dorit atat de mult
Ioan Carmazan va face in aceasta toamna filmul pe care Sergiu Nicolaescu si l-a dorit atat de mult

Si de aceasta data, Iolanda Nicolaescu s-a enervat teribil.

iolanda nicolaescu

“Carmazan vorbeste gura fara el. Intr-adevar exista un baiat care imi este ca un nepot. Este fiul unei prietene foarte bune, care a murit la cutremurul din’77. Eu l-am botezat, iar dupa moartea mamei lui am ramas foarte apropiati si il consider nepotul meu. Dar nu l-a sunat niciodata pe Carmazan si nu are legatura cu Sergiu, ca am inteles ca s-ar vorbi ca ar avea un fiu secret. Sergiu si-a dorit foarte mult sa aiba copii, dar nu a fost sa fie”, ne-a mai spus Iolanda Nicolaescu.
 

F. Coman

Citește și...