Sorin Bontea, unul dintre cei mai exigenti jurati de la emisiunea Master Chef, a povestit despre inceputul carierei sale si despre cat de greu i-a fost sa ajunga un mare bucatar.
„Cand am inceput eu sa lucrez in bucatarie mi-am luat multe palme peste ceafa si am avut parte de multe tigai aruncate. Bucataria e un spatiu dificil. La inceput, am curatat tone de cartofi si de ceapa si pe atunci totul se facea manual, nu existau mii de feluri de roboti sau razatoare”, a declarat Sorin pentru Adevarul.
Bucatarului ii plac ciorbele si singura pretentie pe care o are este ca mancarea „sa fie gatita bine, corect, cu atentie si cu respect”.
„Asta e viata intr-o bucatarie, munca aici presupune stres, presiune, responsabilitate”, a spus Sorin.
Bucatarul este la fel de exigent pe platourile emisiunii ca la Hotel Radisson, unde ar vrea sa-i aduca pe cativa dintre concurentii, carora „le citesti pe chip dragostea pentru bucatarie” si ca sunt cativa pe care i-ar putea lua sa lucreze alaturi de el.