Soția lui Emi Pian, primele declarații de la moartea interlopului: „Plâng dimineața, la prânz și seara”

Publicat: 11/09/2020 | 11:39
Soția lui Emi Pian, primele declarații de la moartea interlopului: „Plâng dimineața, la prânz și seara”

A trecut mai bine de o lună de când interlopul Emi Pian a fost ucis într-o altercație a clanurilor pe data de 4 august, în zona Giulești a Capitalei. Până acum, soția sa, Cristina, nu a dat nici declarație despre evenimentul petrecut, însă imaginile apărute în presă de la priveghiul temutului mafiot și-au spus cuvântul: femeia este îndurerată complet și plânge zilnic după soțul său.

Cristina a vorbit prima dată public despre cum se simte după pierderea soțului ei, pe care l-a iubit foarte mult.

”De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei.”, a declarat Cristina pentru antena3.ro.

Mai mult decât atât, văduva lui Emi Pian a precizat că este de două ori mai tristă, pentru faptul că frații interlopului ucis au fost reținuți de poliție.

”Ce voiam sa va mai spun? Emi a fost un om bun, nu a avut dușmani în viața lui, nu a bătut pe nimeni, nu a atentat la viața nimănui. El în schimb a fost amenințat. Napy i-a spus și pe telefon și poate o să găsească ei vreodată înregistrările astea. Cei de la Poliție. Emi, tu cauți moartea cu noi?”, a mai spus ea.

Nuntă grandioasă, cu 600 de invitați

Emi Pian a avut o nuntă grandioasă în 2015 cu Cristina, femeia împreună cu care are doi copii. Cei doi au avut prezenți la petrecere aproximativ 600 de invitați, iar printre muzicienii care au întreținut atmosfera s-a afla Nicolae Guță, Adrin Minune și Sorinel Puștiu.

Mireasa lui Emi Pian a îmbrăcat o rochie de prințesă, extrem de frumoasa, bătută în pietre prețioase. La nunta lor a fost invitat prezent și cântărețul Florin Salam, despre care acum se vorbește că se aflu în relații proaste în ultima perioadă.

Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumătrii. Cu toate acestea, se pare că între cei doi au existat și probleme la un moment dat. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tânhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam, deși artistul nu a vrut să recunoască acest lucru.

„Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a declarat Florin Salam când a fost întrebat despre relația cu Emi Pian.