Cine este Cristina, soţia lui Emi Pian! Au avut nuntă cu 600 de invitaţi

Publicat: 05/08/2020 | 08:10

Emi Pian a lăsat în urmă o soție de o frumusețe rară! Interlopul ucis după un joc de barbut era căsătorit cu o tânără brunetă, extrem de finuță și sexy.

Emi Pian a avut o nuntă grandioasă în 2015 cu Cristina, femeia împreună cu care are doi copii. Cei doi au avut prezenți la petrecere aproximativ 600 de invitați, iar printre muzicienii care au întreținut atmosfera s-a afla Nicolae Guță, Adrin Minune și Sorinel Puștiu.

O prințesă de soție

Mireasa lui Emi Pian a îmbrăcat o rochie de prințesă, extrem de frumoasa, bătută în pietre prețioase. La nunta lor a fost invitat prezent și cântărețul Florin Salam, despre care acum se vorbește că se aflu în relații proaste în ultima perioadă.

CITEȘTE ȘI: Lavinia Pîrva a devenit o bombă-sexy! Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr. în costum de baie, după ce a slabit 30 de kilograme

Salam l-a botezat pe Dani, fiul lui Emi, cei doi fiind astfel și cumătrii. cu toate acestea se pare că între cei doi existau probleme în ultima perioadă. Polițiștii susțin că mai mulți maneliști de renume au fost amenințați, bătuți, tânhăriți de clanuri interlope și obligați să cânte la petreceri pe gratis. Printre aceștia s-ar număra și Salam, deși artistul nu a vrut să recunoască acest lucru.

„Maneliștii? Păi, eu sunt manelist? Eu sunt artist. M-ai înțeles? Credeți-mă din suflet, nu îmi arde să vorbesc despre asta. Nu sunteți poliție. Sunt și obosit, plecam la nuntă! Nu am avut treaba asta cu ei, sunt prietenii mei!”, a declarat Florin Salam când a fost întrebat despre relația cu Emi Pian.

CITEȘTE ȘI: Imagini surprinzătoare cu tatăl lui Connect-R! La 65 de ani este într-o formă de zile mari. „O forță și o vitalitate incredibilă”