Lavinia Pîrva a devenit o bombă-sexy! Cum arată soția lui Ștefan Bănică Jr. în costum de baie, după ce a slabit 30 de kilograme

Publicat: 04/08/2020 | 11:47

Lavinia Pîrva și-a schimbat total stilul de viață, adoptând un regim alimentar destul de strict, astfel încât să poată ajunge la aspectul fizic mult visat. Soția lui Ștefan Bănică Jr. arată acum precum o bombă-sexy în costum de baie.

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva sunt plecați în vacanță, la plajă, în Bulgaria, împreună cu fiul lor, Alexandru. Cu acest prilej, bruneta a profitat și a dat internetul peste cap cu imagini extrem de sexy de la malul Mării Negre.

Lavinia Pîrva a slăbit 30 de kilograme

Lavinia Pârva a reușit să slăbească 30 de kilograme și arată fantastic. Partenera lui Ștefan Bănică Jr a ținut o dietă alimentară strictă, dar, după cum se vede în fotografii, cântăreața a frecventat și sala de fitness în mod regulat.

CITEȘTE ȘI: A apărut plină de tatuaje într-o emisiune TV, iar acum Margherita de la Clejani își uimește fanii din nou. Ce și-a făcut vedeta

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.

Ce dietă a ținut Lavinia Pîrva

Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia, potrivit VIVA!

CITEȘTE ȘI: Angela Rusu, în costum de baie după ce a slăbit 26 de kilograme. Apariție senzațională a cântăreței de 46 de ani, la piscină. FOTO