Angela Rusu, în costum de baie după ce a slăbit 26 de kilograme. Apariție senzațională a cântăreței de 46 de ani, la piscină. FOTO

Publicat: 03/08/2020 | 22:41
Angela Rusu, în costum de baie după ce a slăbit 26 de kilograme. Apariție senzațională a cântăreței de 46 de ani, la piscină. FOTO

Angela Rusu, sau cântăreața preferată a lui Traian Băsescu, așa cum este supranumită, a fost suprinsă, la piscină, după ce a reușit să slăbească 26 de kilograme.

Artista are 46 de ani, nu a făcut nicio operație estetică, și cu toate astea arată extraodinar. După ce a lansat piesa și videoclipul „Te iubesc la fel”, artista a plecat să se relaxeze pe litoral, scrie Click.ro.

Citește și: Restaurantul cântăreţei Angela Rusu s-a făcut scrum!

Deși a încercat să se ascundă de curioși, vedeta nu a trecut neobservată.  Este mulțumită de cât de mult a putut să slăbească și de silueta pe care o are în prezent, iar acest lucru se poate observa ușor.

Angela la piscină (foto Click!)

Schimbarea spectaculoasă a artistei

În iulie 2018, Angela Rusu avea nu mai puțin de 93 de kilograme. Atunci a decis că este momentul să-și schimbe stilul de viață și să slăbească. Lucru pe care l-a și reușit. De-a lungul timpului, artista a fost nevoită să scape de 25 de saci de haine. De asemenea, costumele populare le-a modificat.

Recunoscută ca fiind solista preferată a lui Traian Băsescu, Angela Rusu va împlini peste doar câteva zile 46 de ani. A mărturisit că se simte perfect și că privește cu maximă încredere spre viitor. Totodată, cântăreața de muzică populară a negat că și-ar fi făcut operație de micșorare a stomacului, cum s-a vehiculat.

Nu, nu mi-am tăiat stomacul așa cum ar crede unii. Eu nu sunt de acord cu astfel de intervenții. Am slăbit cu ajutorul unui program personalizat. Am fost la medicul nutriționist Oana Munteanu din Oradea, împreună cu soțul meu, ne-am făcut amândoi analizele, și în urma unei consultații amănunțite, ne-a făcut diete personalizate. Spre exemplu nu pot da dieta mea alte persoane pentru că s-ar putea să-i facă rău.

Nu rata: Angela Rusu a aruncat 25 de saci cu haine după ce a slăbit spectaculos în doi ani. “Dieta mea…”

Se desfășoară etapizat, trei mese fixe din 5 în 5 ore, iar din alimentație am exclus citricele, pastele și cartofii, alimente care nu îmi făceau bine. Beau zilnic 2,5 litri de apă și mă simt foarte bine. Eu am slăbit 26 de kilograme, iar Marius, soțul meu, a slăbit 19. Mă simt excelent, de parcă am întinerit cu 20 de ani. Înainte aveam dureri groaznice la coloană, dormeam prost, eram foarte umflată. Acum toate funcțiile s-au reglat”, a declarat Angela Rusu, potrivit libertatea.ro.