Soția lui Horia Brenciu a ”fugit” de acasă!

Publicat: 28/07/2018 | 22:40

Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu, a ”fugit” de acasă! Blondina și-a luat o prietenă și a dat o raită pe la mare. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Alice pe o plajă din Mamaia, în timp ce se relaxa pe șezlong. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Horia Brenciu a fost extrem de ocupat în ultima perioadă! Artistul a filmat clipul pentru melodia ”Poftă de băut”, pe care a și lansat-o acum două zile și… colac peste pupăză, au început și filmările pentru noul sezon ”X Factor”, care l-au ținut în priză. (Promotiile zilei la monitoare)

Ei bine, dacă soțul a stat numai în studio, Alice Dumitrescu a fost dornică de o mică escapadă, așa că și-a făcut bagajele, și-a luat o prietenă și au pornit-o către mare. (CITEȘTE ȘI: DE ZIUA EI, ALICE DUMITRESCU A PRIMIT UN CADOU UNICAT)

Alice Dumitrescu, pe șezlong

Alice Dumitrescu s-a relaxat pe litoral

Alice Dumitrescu s-a relaxat la plajă! Soția lui Horia Brenciu a optat pentru un costum de baie întreg, negru, cu model floral și a stat la plajă cât a fost ziulica de lungă. Alice Dumitrescu a stat la povești cu prietena ei, apoi s-a răcorit în apă, s-a plimbat pe malul Mării Negre și s-a bucurat de liniște. Ce-i drept, oricine are nevoie de o mică evadare din rutina zilnică!

Au împreună patru copii

Horia Brenciu are o familie după chipul și asemănarea sa: frumoasă și plină de energie! Artistul și Alice Dumitrescu au fost la început prieteni, apoi s-au îndrăgostit, au devenit părinți și în cele din urmă au ajuns și în fața ofițerului Stării Civile. Horia Brenciu s-a căsătorit în 2014 cu producătorul TV Alice Dumitrescu, după opt ani de relaţie. (VEZI ȘI: TOMA, FIUL ADOPTAT A LUI HORIA BRENCIU A ÎMPLINIT TREI ANI! ALICE DUMITRESCU A DEZVĂLUIT CUM A FOST PRIMA ÎNTÂLNIRE CU BĂIEŢELUL)

Ce doi se ştiu din anii ’90, de pe vremea când erau colegi la celebrul show „Şcoala vedetelor”, dar se iubesc din 2006. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au împreună o fetiţă superbă, Mina, care a venit pe lume în data de 1 noiembrie 2012. Cei doi au adoptat și un băiețel pe nume Toma, iar Alice mai are două fete, Andreea, dintr-o căsătorie anterioară, cu un fost coleg de facultate, de la Politehnică, şi Maria, născută în urma unei scurte poveşti de dragoste cu un coleg de breaslă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...