Soţia lui What’s Up a vorbit despre despărţirea de cântăreţ, după ce a părăsit din căminul conjugal

Publicat: 06/12/2017 | 15:59

"Mariajul lui What’s Up cu soţia lui scârţâie?". Asta s-au întrebat azi mulţi prieteni şi fani de-ai cuplului, după ce a apărut informaţia potrivit căreia, Simina a plecat de acasă. Cei doi sunt împreună de şapte ani, iar anul trecut au făcut nunta şi... e drept, relaţia lor a fost presărată şi de certuri puternice. La câteva ore după ce s-a aflat această veste, soţia artistului a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Simina a spus că nu a plecat de acasă pentru că s-a certat cu What’s Up, ci pentru că a mers într-o vacanţă cu o prietenă. Mai mult, ea a subliniat că în prezent, ei sunt împreună şi că nu au de gând să divorţeze.

„În acest moment sunt cu soţul meu, suntem bine, nu ne-am despărţit, nu divorţăm, avem verighetele pe deget. Am fost plecată o săptămână la munte cu o prietenă şi, poate de aici, au plecat aceste zvonuri, pentru că soţul meu suntem mai peste tot împreună”, a declarat Simina, potrivit unei emisiuni TV.

What’s Up, pe numele din buletin Marius Ivancea, este un cântăreţ din România. S-a făcut remarcat odată cu lansarea melodiei „Taxi”. Artistul şi Simina, femeia care i-a cucerit inima, s-au căsătorit pe 28 august 2016.

Citește și...