Soţia miliardarului român îi calcă pe urme Prinţesei Diana. A prezentat Ştirile Pro TV, iar acum… a devenit ”Împărăteasa Africii”!

Publicat: 13/11/2017 | 10:00

Carmen Timiş are o viaţă desprinsă parcă din basme! A prezentat Ştirile Pro TV, însă a renunţat la cariera în televiziune atunci când i-a ieşit în cale miliardarul Frank Timiş, cunoscut drept cel mai bogat român. Acesta are un suflet la fel de mare precum îi este şi contul bancar, iar Carmen îi împărtăşeşte din plin dorinţa de a face cât mai multe fapte bune, reuşind să devină extrem de iubită în Sierra Leone, o ţară extrem de săracă din Africa. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă toate detaliile fabuloase ale poveştii. (VEZI ŞI: Era deja stăpân în Sierra Leone şi Liberia, iar acum… Un miliardar român a devenit noul împărat al Africii)

Supranumită acum „Împărăteasa Africii”, Carmen a „înfiat” sute de orfani salvaţi de o organizaţie umanitară britanică, numită Street Child Sierra Leone, călcând astfel pe urmele Prinţesei Diana. Soţia miliardarului român s-a deplasat în oraşul Makeni în urmă cu doar câteva zile, acolo unde a mai fost şi cu alte ocazii, fiind primită cu braţele deschise de cei care încearcă să le ofere o şansă la viaţă copiilor africani abandonaţi. La sosire, Carmen Timiş a fost întâmpinată inclusiv cu un cântecel special, compus pentru ea şi cântat de micuţii care o văd ca pe o salvatoare, fiindcă banii donaţi şi implicarea ei înseamnă enorm pentru un centru dintr-o ţară cu resurse extrem de limitate. (VEZI ŞI: Cel mai bogat român scoate bani şi din piatră seacă, dar socrii şi-au salvat afacerea cu pantofi în ultima clipă!)

John Momodu Kargbo, administratorul centrului, a avut doar cuvinte de laudă la adresa „Împărătesei Africii”: „Îi mulţumim din suflet doamnei Carmen Timiş pentru sprijinul oferit, atât financiar, cât şi moral. Ceea ce a făcut ea pentru sutele de copii de care avem grijă înseamnă enorm! În centrul nostru nu vin doar copiii orfani, ci şi cei abandonaţi pe străzi de către prăinţii lor, din cauza lipsurilor băneşti. Mai mult decât atât, cu ajutorul fondurilor asigurate de doamna Timiş, am reuşit să reunim mai mulţi micuţi cu familiile lor, să le oferim un venit şi un loc de muncă”.

La rândul ei, soţia miliardarului a fost extrem de emoţionată de primirea de care a avut parte, reuşind cu greu să îşi găsească vorbele şi să îşi stăpânească emoţiile: „Eu sunt doar un om mic în tot acest proiect imens! Totul a pornit de la soţul meu, atunci când s-a decis să înceapă o afacere în Sierra Leone, în urmă cu doisprezece ani de zile. Am văzut fotografii cu acest loc şi m-am decis să vin, să vă cunosc şi să ajut cu tot ceea ce îmi stă în putinţă!”, a mărturisit Carmen Timiş. (CITEŞTE ŞI: Probleme pentru un milionar român! Are o avere de 360 milioane euro, însă a fost forţat să facă ASTA)

Frank Timiş a construit o afacere de succes în Africa

Miliardarul român Frank Timiş, care controlează compania African Minerals, a obţinut acordul guvernelor din Coasta de Fildeş şi Burkina Faso de a reface şi moderniza calea ferată dintre cele două ţări. Frank Timiş a realizat proiecte de succes în Sierra Leone şi Liberia, iar preşedinţii din Coasta de Fildeş şi Burkina Faso au decis, recent, să permită colosului African Minerals să se extindă şi în ţările lor. (CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Frank Timiş a dat o nouă lovitură! Ce afacere nouă a început românul care are 850 de milioane de euro în conturi!)

„Frank Timiş invadează Coasta de Fildeş şi Burkina Faso”, a titrat o publicaţie africană, Standard Times Press, după ce Frank Timiş a bătut palma şi cu guvernele din aceste două ţări din Africa de Vest. Mai multe publicaţii africane i-au dat lui Frank Timiş supranumele „Împăratul neîncoronat al resurselor Africii de Vest” după ce miliardarul român şi-a extins imperiul şi în Coasta de Fildeş şi Burkina Faso. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...