Cum au fost surprinse soţiile lui CHIPCIU şi PINTILII în timp ce partenerii lor de viaţă se luptă pe teren la EURO 2016

Publicat: 17/06/2016 | 23:27
Cum au fost surprinse soţiile lui CHIPCIU şi PINTILII în timp ce partenerii lor de viaţă se luptă pe teren la EURO 2016

În timp ce Alex Chipciu şi Mihai Pintilii, jucători ai echipei Steaua Bucureşti, se aflau în cantonament cu lotul Naţionalei de fotbal a României, soţiile lor s-au întâlnit pentru o plimbare în parc cu copiii. După cum se poate vedea, Andreea, soţia lui Chipciu, arată foarte bine.

Ea a născut de două ori, ultima oară în urmă cu jumătate de an, însă şi-a revenit la perfecţie, iar acum afişează o statură zveltă. Andreea a ieşit la plimbare doar cu fiica cea mare, Medeea şi bineînţeles cu o geantă demnă de soţie de fotbalist – Valentino care costă aproximativ 2000 de euro.

Andreea şi Gabriela sunt bune prietene
Andreea şi Gabriela sunt bune prietene

De cealaltă parte, şi soţia lui Pintilii, Gabriela, arată bine, ea slăbind spectaculos, nu mai puţin de 20 de kilograme şi bineînţeles are şi ea o geantă de firmă – Chanel Boy, de aproximativ 5000 de euro. Gabriela a ieşit la plimbare doar cu fiica, Raisa, băieţelul ei, Nicholas Alexandru, având, probabil, un alt program în acele momente. Andreea şi Gabriela sunt bune prietene, asta, desigur, şi pentru că Pintilii şi Chipciu sunt nu doar colegi de club, ci şi buni prieteni.

O înfrângere şi un egal

Meciul România – Albania, ultimul din grupa A a Euro 2016, se va disputa duminică, 19 iunie, de la ora 22:00, pe arena „Stade des Lumieres” din Lyon. România are un singur punct, graţie egalului cu Elveţia, în clasament, în timp ce albanezii nu au niciunul.

Răzvan Sava

Citește și...