Sportivii marcheaza pentru Victor Ponta! Stelistii au anuntat ca il voteaza in turul doi pe liderul PSD

Publicat: 13/11/2014 | 13:57
Sportivii marcheaza pentru Victor Ponta! Stelistii au anuntat ca il voteaza in turul doi pe liderul PSD

Cunoscut ca un iubitor al sportului, Victor Ponta este foarte iubit de catre personalitatile marcante din aceste domeniu. Stelistii, din randul carora a facut si el parte in trecut, si-au anuntat sustinerea pentru liderul PSD.

Candidatul la presedintie Victor Ponta pare sa il fi convins pe Ilie Nastase sa il voteze in turul doi al alegerilor. Unul dintre motivele pentru care a declarat deschis ca il prefera pe liderul PSD a fost acela ca este stelist, la fel ca el.

„E tanar, ii place sportul si e stelist ca mine! Il votez pe Victor Ponta”, a declarat Ilie Nastase, unul din cei mai importanti sportivi romani din toate timpurile.

Victor Ponta

Marele tenismen nu e singurul sportiv din tabara Stelei care si-a declarat deschis optiunea pentru cel mai tanar dintre candidati. Si Vasile Stanga, de 11 ori campion la handbal al Romaniei cu Steaua, golgheterul Campionatului Mondial din 1982 si si cel mai bun marcator al Romaniei din toate timpurile este tot de partea lui Ponta, pe care il considera „un om de sport, corect, cinstit”.

Ponta

Si Helmuth Duckadam, legenda Stelei si cel care a ajutat decisiv echipa din Ghencea sa obtina cea mai importanta performanta din istoria fotbalului romanesc, este alaturi de Ponta; el a declarat ca il va vota, alaturi de intreaga sa familie, fiindca a facut pentru sportivi mai mult decat au facut toti premierii sau presedintii din ultimii 25 de ani.

In afara de sprijinirea sportivilor ca premier, Ponta are o stransa legatura cu sportul si clubul sau de suflet si in viata personala: in 1989 el a fost campion national de juniori la baschet, la Steaua Bucuresti.

R.O.

Citește și...