MIKE TYSON, păzit mai ceva ca un şef de stat! Din coloana oficială au făcut parte un Rolls Royce şi un Cadillac! Imagini realizate în această seară, în Bucureşti

Publicat: 05/10/2016 | 19:38

Fostul campion mondial Mike Tyson a ajuns în România, iar în urmă cu puţin timp a făcut o vizită până la Senat, acolo unde a stârnit o adevărată harababură.

Asta deoarece toată lumea a ieşit să îl vadă pe Mike Tyson, iar pe holurile instituţiei fostul campion al greilor la box a fost luat cu asalt. Şi nu doar de către jurnalişti sau camere de filmat, ci şi de senatori, care s-au înghesuit pentru a-l putea vedea mai bine. Dintre aceştia, prezenţi pentru a-l întâlni pe Mike Tyson au fost preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, dar şi Iie Năstase.

Mike Tyson a umblat doar înconjurat de o mini-armată de bodiguarzi!
Mike Tyson a umblat doar înconjurat de o mini-armată de bodiguarzi!

În urmă cu puţin timp, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a fotografiat pe fostul campion în Bucureşti, la intrarea într-un cazinou, alături de o adevărată armată de bodiguarzi! Deşi a fost păzit mai ceva ca un şef de stat, fanii nu au ezitat să încerce să îl vadă cât mai bine pe Mike Tyson, fiind o apariţie cel puţin interesantă în Capitală. Cu zâmbetul pe buze, acesta a stat câteva clipe să fie fotografiat, pentru ca apoi să intre în local, pentru ceea ce se anunţă a fi o noapte de pomină, plină de distracţie.

(Georgiana Laciu)

Citește și...