NICOLAE STANCIU, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru iubita sa, ANDREEA BELDEAN! „M-aş duce şi în Iad doar pentru ca…”

Publicat: 28/08/2016 | 11:53

Andreea Beldean, iubita lui Nicolae Stanciu, a terminat liceul în vara anului trecut şi, de atunci, cei doi locuiesc împreună. Andreea este, probabil, cea mai tânără dintre iubitele de fotbalişti ai Naţionalei, ceea ce pe Stanciu nu are de ce să îl deranjeze.

Tânăra Andreea Beldean, care, de curând, pe 16 august, şi-a aniversat ziua de naştere, îi stă alături decarului stelist de pe 12 decembrie 2012. Nicolae Stanciu i-a lăsat pe toţi să-l “combine” şi să-l “despartă” de multe dive autohtone şi n-a renunţat nici o clipă la Andreea Beldean, fata din Alba Iulia de care e îndrăgostit de patru ani. În urmă cu puţin timp, Stanciu a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de frumoasa lui iubită, iar imaginea a fost însoţită de mesajul: „M-aş duce şi în Iad doar pentru ca tu să poţi merge în Rai!”.

Născut pe 7 mai, Nicolae Stanciu nu şi-a dorit iniţial să ajungă în Ghencea. În 2011, pe când activa la FC Vaslui, atacantul a făcut o declaraţie despre visul lui de a ajunge să joace la… Dinamo! “Îmi doresc foarte mult să ajung în Ştefan cel Mare, eu doar acolo vreau să merg, să fie clar! Un asemenea pas ar însemna enorm pentru mine. Dinamo e o rampă de lansare pentru orice tânăr jucător, ar fi frumos să joc şi eu acolo”, declara, pentru gsp.ro, Stanciu. Până la urmă, fotbalistul n-a ajuns la Dinamo, ci la Steaua, care a plătit 700.000 de euro celor de la FC Vaslui pe 1 iulie 2013.

(Georgiana Laciu)

Citește și...