Primele poze cu soţia brazilianului De Amorim, care a devenit de curând jucătorul Stelei!

Publicat: 14/08/2016 | 15:24

William De Amorim este oficial jucătorul Stelei. Mijlocaşul a semnat un contract pe 5 sezoane cu roş-albaştrii şi va avea o clauză de 10 milioane de euro, dar nimeni nu ştie că în spatele lui are o femeie frumoasă, care îl susţine.

Brazilianul este foarte mândru de soţia lui, căreia îi este recunoscător pentru sprijinul necondiţionat.

Totul a început ca o mare prietenie, care l-a rândul său s-a transferat într-un interes, un interes de a fi mereu aproape, de a avea grijă şi de a iubi şi mulţumesc lui Dumnezeu că am putut s-o am aproape. Am alte planuri şi vise, care le las în mâinile lui Dumnezeu şi ştiu că vor avea loc. Vreau să-ţi spun că te iubesc mult, soţia mea”, a scris fotbalistul.

A semnat pe 5 ani cu Steaua

Jucătorul va avea în primul an un salariu de 10.000 de euro, urmând ca în cel de-al doilea an de contract să încaseze 12.000 de euro. Începând cu cel de-al treilea an de contract, salariul lui De Amorim va fi de 13.000 de euro.

Am ajuns la un club foarte mare şi, în acest moment, pot spune că sunt foarte fericit. Sunt sigur că în tricoul Stelei voi câştiga foarte multe trofee şi, alături de noii mei colegi, voi avea şansa de a juca în cupele europene. Sper să am evoluţii bune, să nu îi dezamăgesc şi să le răsplătesc încrederea atât celor de la Steaua, cât şi suporterilor„, a declarat William de Amorim, potrivit site-ului oficial al Stelei, steauafc.com.

William Douglas De Amorim s-a născut pe 15 decembrie 1991 la Votorantim şi a început fotbalul la Arapongas, de unde a fost transferat de Astra Giurgiu în vara lui 2010. În cei şase ani petrecuţi la Astra, William a evoluat în 172 de partide, marcând de 17 ori şi oferind 26 de pase de gol în toate competiţiile. Are în palmares patru trofee, un titlu de campion, o Cupă a României şi două Supercupe ale României.

Citește și...