Starea lui e critica, dar Bodo a luat atitudine! Apropiatii lui Cotabita fac orice ca solistul sa-si revina! Mii de persoane…

Publicat: 26/05/2015 | 17:25

Prietenul la nevoie se cunoaste, iar artistii, desi nu sunt tocmai o breasla solidara, si-au dat mana in speranta ca puterea gandului pozitiv il va salva pe Cotabita. Astfel, la un eveniment organizat la Calarasi, Bodo a initiat un moment de rugaciune.
 

Internat de aproape trei saptamani la Terapie Intensiva, la Spitalul Floreasca, starea lui Gabriel Cotabita este, in continuare, critica, si depinde in cea mai mare masura de voia Divinitatii. Solistul inca este tinut in viata de aparate, asta in pofida faptului ca medicii fac tot ce le sta in putinta ca sa-l recupereze pe artist. Supus zilnic testetelor medicale, cantaretul mai ofera uneori semne imbucuratoare, dar acestea, din pacate, sunt nesemnificative.

Gabriel Cotabita

Tragedia prin care trece Cotabita i-a solidarizat pe colegii lui de breasla, care fac totul pentru a-l ajuta, din punct de vedere moral, intrucat, altfel, au mainile legate.

Radu Tudor a initial o rugaciune colectiva pentru Cotabita la Calarasi, la Festivalul Flori de Mai
Radu Tudor a initial o rugaciune colectiva pentru Cotabita la Calarasi, la Festivalul Flori de Mai

 

Bodo i-a dedicat melodia “Cerul”

 

Amfitrion al Festivalului Flori de Mai, desfasurat in weekend, la Calarasi, Radu Tudor (TVR) a initiat un moment emotionant, pentru Gabriel Cotabita.

Bodo a cantat special pentru Cotabita, la Calarasi
Bodo a cantat special pentru Cotabita, la Calarasi

Astfel, inainte de a introduce trupa Proconsul, prezentatorul i-a rugat pe cei prezenti la spectacol, cateva mii de oameni, sa se prinda de maini si sa spuna un gand bun pentru insanatosirea artistului, facand o rugaciune colectiva, ad-hoc. Totul a durat cateva minute, momentul fiind continuat de catre Bodo, care a exprimat si el cateva cuvinte de sustinere la adresa colegul lui de breasla, aflat la ananghie.

Mii de oameni s-au rugat pentru Cotabita, la Calarasi
Mii de oameni s-au rugat pentru Cotabita, la Calarasi

Ulterior, solistul i-a dedicat piesa “Cerul”, o melodie cu o insemnatate aparte pentru Bodo, intrucat versurile au fost compuse special pentru mama sa, trecuta in nefiinta.

 

CITESTE SI: 

Drama traita de Cotabita cu doar cateva zile inainte ca inima sa-i cedeze! A primit o “palma” de la…

Totul a fost filmat! Unde au mers fetele lui Gabriel Cotabita, imediat ce au plecat de la spital!

 

Starea lui Cotabita e critica

La sfarsitul saptamanii trecute, a aparut zvonul ca solistul ar urma sa fie decuplat de la aparate, dar asta nu s-a intamplat, inca. Uneori, Cotabita ofera semne imbucuratoare, astfel ca mai exista speranta:

Gabriel Cotabita

“Practic, acum e in aceeasi stare ca Michael Schumacher. Ii testeaza zilnic creierul si, pana acum, a miscat capul de cateva ori si a tusit. Cam atat, la ceilalti stimuli nu a raspuns. Familia lui este daramata, dar optimista. Fetele sunt convinse ca, pana la urma, va fi bine. Se pare ca si-au gasit puterea pentru a gestiona bine aceasta situatie”, a povestit o sursa din preajma solistului, pentru CANCAN.ro.

 

Dana Enache
 

Citește și...