Stefan Stan dezvaluie motivul pentru care s-a separat de Andreea Mantea: „A vorbit urat despre mama…”

Publicat: 13/09/2015 | 18:00
Stefan Stan dezvaluie motivul pentru care s-a separat de Andreea Mantea: „A vorbit urat despre mama…”

Iubire cu nabadai intre Stefan Stan si Andreea Mantea. Scene de gelozie, lacrimi si discutii care nu si-au avut rostul intre ei. Dupa atata timp, Stefan Stan rupe tacerea si spune ca in timpul relatiei, bruneta a vorbit urat despre mama sa.
 

Se pare ca nu mai exista sanse ca proaspata mamica si Stefan Stan sa se impace. Dupa ce s-au separat, Andreea Mantea a crezut ca si-a gasit sufletul pereche in bratele unui luptator MMA. Relatie din care are si un copil perfect sanatos. Insa, se pare ca relatia dintre cei doi nu a mers, iar sportivul a fost surprins recent in compania unei alte domnisoare.

 

 

Andreea Mantea

 

In ciuda acestui lucru, Stefan Stan are numai cuvinte de lauda la adresa fostei iubite si povesteste cum s-au cunoscut ei: „Cand am cunoscut-o pe Andreea Mantea, eu o vedeam ca pe un inger, ca pe o somitate, o frumusete. Am facut rost de numarul ei si am inceput sa-i dau mesaje. Erau lucruri pe care eu le simteam, dar erau si lucruri impuse. Ea isi dorea prefectiune, dar eu sunt un dozordonat. Intre noi exista o chimie foarte, foarte mare”.

 

 

Andreea Mantea

 

 

Chiar daca era indragostit lulea de bruneta, Stefan marturiseste ca vedeta TV a facut unele greseli majore in relatie peste care nu a putut sa treaca cu vederea: „A vorbit urat despre mama. Mama a trecut peste, chiar i-a spus ca o sa devina mama probabil si o sa vada ce inseamna. Eu am avut incredere in ea. Asa sunt eu construit. Cand exista siguranta mergi numai inainte. La primul semn de nesiguranta, dai in spate. Cand exista respect si incredere, relatia merge.

 

 

Andreea Mantea

 

CITESTE SI:

Stefan Stan, declaratie bomba dupa ce a fost vazut cu Andreea Mantea! „Ma indragostesc!”

Stefan Stan arunca bomba si vorbeste despre barbatul care ii va creste copilul Andreei Mantea! „Are deja tata!”

Dar cand iti suna telefonul si te intreaba unde esti, sa dai drumul la televizor, sa pui catelul sa latre ca sa vada ca esti acasa.”

O.P.
 

Citește și...