Stelistii trebuie sa stie asta! Secretul lui Tucudean a fost aflat: „S-a lasat de fotbal din cauza unei boli de inima”

Publicat: 21/01/2015 | 16:24

Putini stiu drama prin care a trecut tatal lui George Tucudean. Parintele jucatorului dorit de Steaua a fost fotbalist, insa a fost nevoit sa se lase dupa ce medicii i-au descoperit o problema la inima. Este vorba de sindromul: Wolf-Parkinson-White.

George Tucudean este un fotbalist atipic. In varsat de 23 de ani, atacantul dorit de Steaua joaca fotbal de placere. Familia sa, prin afacerea bunicului lui, este instarita, iar „Tucu” nu a dus lipsa de ceva. Dragostea pentru fotbal i-a fost insuflata de tatal sau, Marius Tucudean, cel care a jucat cu UTA in prima divizie, intr-o generatie care a fost considerata cea mai buna dupa cea din anii 70.

Pentru a evita sa-l suspende, Dinamo a preferat sa-l imprumute pe Tucudean la UTA
Pentru a evita sa-l suspende, Dinamo a preferat sa-l imprumute pe Tucudean la UTA

La inceputul anilor 90, mai precis in 1993, “Batrana Doamna” promova din nou in Divizia A si avea sa faca un sezon perfect. Printre jucatori se afla si tatal lui Tucudean, cel care a evoluat tot ca atacant. In acel an, Steaua, Dinamo si Rapid au plecat invinse de la Arad, iar victoria in fata “cainilor” era adusa chiar de Marius Tucudean.

Tucudean (in centru) cu bunicul (dreapta) si tatal (stanga) intr-o vacanta exotica
Tucudean (in centru) cu bunicul (dreapta) si tatal (stanga) intr-o vacanta exotica

.
Sufera de sindromul Wolf-Parkinson-White

La 27 de ani, intr-un moment de varf al carierei, parintele lui George primea o veste teribila. La un control, medicii i-au gasit o afectiune la inima. Este vorba de sindromul Wolf-Parkinson-White. “Nu este o boala cardiaca, insa in cazul unui om dintr-o mie, se poate intampla, cand faci efort, sa ti se opreasca inima. Doctorul m-a intrebat daca familia mea ar avea din ce sa traiasca daca eu m-as lasa de fotbal si m-a sfatuit sa ma las”, a povestit Tucudean senior.

Dinamo l-a vandut pe Tucudean la Standard Liege. belgienii au platit 800.000 de euro, iar apoi l-au imprumutat in
Dinamo l-a vandut pe Tucudean la Standard Liege. belgienii au platit 800.000 de euro, iar apoi l-au imprumutat in „Stefan cel Mare”

In acel moment, aradeanul primise mai multe oferte de la cluburi din Romania, printre care si Universitatea Craiova.

“Doctorii isi aduc aminte de boala tatalui si imi fac si mie controale amanuntite”

Boala tatalui sau i-a dat batai de cap si lui George. Povesteste fotbalistul: „Cand ma duc la INMS, doctorii de acolo isi aduc aminte de problemele cu inima pe care le-a avut tata si-mi fac si mie cate un control amanuntit. Slava Domnului, sunt sanatos tun!”.

De curand, Tucudean a devenit tata
De curand, Tucudean a devenit tata

 

CITESTE SI:

George Tucudean si-a scos la plimbare iubita cu cea mai ‘ieftina’ masina din garaj! Te ia cu ameteala daca afli cat costa VIDEO

BLESTEMUL lui Tucudean! Secretul care l-a speriat si l-a determinat sa accepte oferta de la Steaua!

Bunicul il premiaza cu masini

George Tucudean este extrem de apropiat de bunicul sau, cel care, de multe ori, isi motiveaza nepotul. In trecut, omul de afaceri i-a promis un Range Rover, asta in cazul in care reusea sa inscrie un anumit numar de goluri. Baremul a fost atins, iar fotbalistul a primit masina.
 

Citește și...