Stii cat costa cel mai scump Lanborghini din lume? Indiciu: este facut din aur masiv!

Publicat: 12/02/2015 | 00:07
Stii cat costa cel mai scump Lanborghini din lume? Indiciu: este facut din aur masiv!

Ce sa faci cand ai bani si nu stii pe ce sa-i cheltuiesti? Va dam noi exemplu: un Lamborghini facut dintr-un bloc de aur masiv. Dupa cum ati ghicit, bolidul se afla in Dubai, locul in care banii se pare ca au o alta valoare.

Potrivit site-ului futureofdubai.com, masina va fi scoasa la licitatie, iar pretul de pornire pentru care poate fi achizitionata va fi undeva la 7,5 milioane de dolari, din care circa un milion va fi donat. Modelul este un Lamborghini Aventador, iar caroseria va fi contruita din aur masiv.

Lamborghini din aur masiv in Dubai
Lamborghini din aur masiv in Dubai

A fost folosit un bloc de 500 de kilograme de aur

Masina va fi construita dintr-o singura bucata de aur, de aproximativ 500 de kilograme. Deocamdata, modelul este pastrat sub cheie, iar o replica, facuta din metale mai ieftine este expusa in Dubai.

Nicorescu este asaltat de cersetori dupa ce coboara din Lamborghini
Nicorescu este asaltat de cersetori dupa ce coboara din Lamborghini

Cine doreste sa fie unicul detinator al unei masini facute din aur, se poate inscrie la licitatie. In urma cu patru ani, a mai aparut un zvon, informatie confrom careia, Robert Gülpen ar fi vrut sa construiasca aceasta masina, dar totul a ramas la nivel de idee. Acum se pare ca Gülpen a reusit sa isi concretizeze visul, iar pe langa aur, acesta a folosit diverse alte metale pretioase, precum platina si diamante.

dan nicorescu


Dan Nicoescu face furori cu Aventador-ul sau

Milionarul Dan Nicorescu este unul dintre fericitii posesori ai unui Lamborghini Aventador, o adevarata bijuterie pe patru roti.

dan nicorescu

———————————————————————————–

CITESTE SI:

VIDEO! Accident spectaculos cu un Lamborghini! A apasat pedala la maxim si a ajuns in lac

A aplicat METODA RUSEASCA! Ce a facut soferul acestui Lamborghini cand a vazut i-a luat foc masina: VIDEO

Un Lamborghini de peste 200.000 € s-a facut praf si pulbere! Bolidul apartinea unuia dintre fratii care stapanesc piata imobiliara

————————————————————————————-

Omul de afaceri are in garajul sau o adevarata colectie de astfel de bolizi, dar pe departe cea mai rapida masina este Aventadorul galben. De asemenea, vehiculul este un adevarat aspirator de fete, mai ales in zona Dorobanti. (Sursa foto futureofdubai.com)(A.S.)

 

Citește și...