Ştirea care îi va înfuria pe mai marii Bisericii Ortodoxe Române! Ce a fost rugat să facă fostul preot Cristian Pomohaci chiar în ziua de Crăciun

Publicat: 21/10/2017 | 15:48

Caterisit la începutul acestei luni, Cristian Pomohaci surprinde din nou! Fostul preot îi va supăra pe membrii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române dacă va accepta invitaţia pe care ar trebui să o onoreze chiar în ziua de Crăciun când mii de creştinii sărbătoresc Naşterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Scandalul sexual cu minori i-a împărţit pe fanii lui Cristian Pomohaci în două tabere: unii spun că e victima unui complot, iar alţii cred că toate dezvăluirile făcute în ultimele luni sunt adevărate. Chiar şi aşa, fostul preot a fost invitat să cânte la un spectacol pe 25 decembrie.

Cristian Pomohaci a primit, recent, o oferta de a canta de Craciun intr-un oras din zona Moldovei! Suma care i s-a propus de catre primarul localitatii este una destul de mare, peste onorariul sau obisnuit, semn ca organizatorii il doresc pe fostul parinte in spectacol mai mult ca niciodata! Deocamdata, nu s-a semnat nimic oficial, insa este foarte posibil ca artistul sa fie prezent pe 25 decembrie pe scena, au declarat persoane implicate la eveniment, potrivit stirilekanald.ro.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai mulţi presupuşi martori că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu bărbaţi, în special cu băieţii minori de care avea grijă şi cărora le-ar fi făcut avansuri. Totul a început după ce un tânăr l-a înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale.

„Este foarte iubit de oamenii simpli, iar cei pe care i-a ajutat atunci cand au venit la el sa i se spovedeasca in momentul acesta ii sunt aproape! Mai mult, in lumea muzicii populare, acolo unde este considerat unul dintre cei mai reprezentativi artisti din generatia sa, Pomohaci este intr-o continua ascensiune! Publicul il cere la spectacole, in timp ce organizatorii de evenimente cotizeaza serios pentru a-l aduce pe scena”, au declarat persoane apropiate fostului preot, conform sursei citată mai sus.

Citește și...