Studentul-criminal de la Iași a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață

Publicat: 20/12/2018 | 17:10

Curtea de Apel Iași a decis, joi după-amiază, să îl condamne la închisoare pe viață pe Aurelian  Giosan, studentul de la Iași acuzat că și-a ucis cu sânge rece un coleg de cămin, în 2015.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) 

Decizia definitivă a judecătorilor vine după ce, în timpul procesului, Giosan nu a recunoscut comiterea faptei, ba chiar a considerat că judecătorii îl judecă nedrept. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

Și-a susținut nevinovăția până la final

Giosan a recuzat de mai multe ori judecătorii și a cerut în mod repetat să fie pus în libertate, având parte și de susținerea familiei, care i-a susținut nevinovăția până la final.  (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!)

Ieșeanul a fost trimis în judecată pentru o faptă din 9 noiembrie 2015, atunci când ar fi înjunghiat brutal doi colegi de cameră. Unul a murit pe loc, iar cel de-al doilea și-a revenit cu greu, după ce a stat inconștient în spital mai multă vreme. (VEZI ȘI: PROCESUL CELUI MAI SADIC STUDENT DIN ROMÂNIA. A SĂRIT LA JUDECĂTORI…)

În arest de trei ani

Ulterior agresiunii, Giosan ar fi dat foc camerei și a fugit în județul Neamț, la părinți, fiind prins în scurt timp de anchetatori. Încă de la început, Giosan a spus că nu el  a comis fapta și că este nevinovat. El se află în arest preventiv de aproape trei ani. (CITEȘTE ȘIAURELIAN GIOSAN, VIZITAT DUPA GRATII DE MAMA SA. CE I-A ADUS FEMEIA IN AREST CRIMINALULUI DIN IASI)

Citește și...