Suceveanul care a omorât o tânără din Belgia a participat la reconstituirea crimei și a violului

Publicat: 07/12/2018 | 17:08

Suceveanul care a omorât o tânără din Belgia a participat la reconstituirea crimei și a violului. Alexandru Caliniuc a descris cu lux de amânunte cum a acționat în acea seară. Reconstituirea a durat patru ore, iar printre cei care au participat se numără şi tatăl tinerei ucise.

Pe 22 ianuarie 2017, o tânără de 27 de ani a fost găsită moartăpe plaja din Knokke-Heist, o staţiune liniştită din Belgia. Belgianca petrecuse într-un cazino, alături de iubitul ei, iar în jurul orei 4.00 dimineaţa aceasta a părăsit localul singură, spunându-i iubitului că merge pe plaja din apropiere pentru a lua aer. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

Iniţial, iubitul femeii a fost considerat suspectul principal de omor. Ulterior, au fost publicate intens în media belgiană imagini cu un tânăr în geacă albastră care s-a plimbat pe plajă în noaptea în care femeia a fost găsită moartă. Tânărul din imagini a fost identificat ulterior în persoana lui Alexandru Caliniuc, tânărul din Salcea. El a fost săltat de acasă, de la Salcea, în iunie 2017, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Belgia. Anterior, anchetatorii belgieni verificaseră numeroase piste. Ulterior, tânărul a fost extrădat în Belgia.

Alexandru Caliniuc a terminat reconstituirea în lacrimi

Suceveanul a reprodus în faţa anchetatorilor cum a acţionat. Acesta şi-ar fi abuzat sexual victima în două rânduri, inclusiv când nu mai vorbea, ci doar se mişca. Alexandru Caliniuc ar fi recunoscut şi că a filmat o parte din agresiune, mai susţin ziariştii din Belgia. Acesta a indicat şi cum a târât trupul victimei din nisipul de pe plajă şi până sub dig, unde a fost găsită.

Presa belgiană mai scrie că românul a răspuns la toate întrebările anchetatorilor şi a terminat reconstituirea de patru ore în lacrimi. Conform Codului penal belgian, suceveanul riscă să primească închisoare pe viață, cu posibilitate de eliberare condiționată, dar nu mai devreme de 30 de ani. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Citește și...