”Sunt gay! De 8 ani, am un iubit bărbat!”. Hair-stilistul vedetelor recunoaşte în premieră

Publicat: 06/11/2017 | 20:04
”Sunt gay! De 8 ani, am un iubit bărbat!”. Hair-stilistul vedetelor recunoaşte în premieră

Ilinca Vandici, Brigitte Sfăt, Bianca Drăguşanu sau Gina Pistol, vedetele care i-au trecut pragul salonului, vor rămâne consternate când vor afla că hairstylistul Adi Constantin a făcut o dezvăluire şoc: ”sunt homosexual”.

Hairstylistul Adi Constantin a făcut primele declaraţii despre homosexualitatea lui pentru CANCAN.ro. Tot aici a povestit şi despre cele mai grele momente din viaţa lui, cum a fost agresat fizic, dar şi cum au reacţionat prietenii când le-a mărturisit că este gay. ” Mi-am dat seama că sunt homosexual la vârsta de cinci ani, atunci când am început să rup rujurile prin casă. M-am simţit atras de fardurile din casă, hainele feminine în care mă îmbrăcam şi în care mă simţeam ca o fetiţă. Din punct de vedere sexual, femeile nu m-au atras niciodată, în niciun fel, deoarece eu la rândul meu mă simt ca o femeie. În adolescenţă m-am simţit pentru prima dată atras de o persoană, iar acea persoană a fost un bărbat cu care am avut şi o relaţie. Tatăl meu nu a aflat niciodată că sunt gay, părinţii mei s-au despărţit când aveam 11 ani, după care am plecat cu familia în Olanda, apoi Anglia, Italia, unde mi-am făcut toate specializările ca hairstylist, după care am revenit în România, unde am rămas de atunci. Sunt 10 ani de când am revenit în ţară. ”, a declarat hairstylistul Adi Constantin, pentru CANCAN.ro.
 
Fotografia de mai jos a fost făcută publică de cunoscutul şi iubitul hairstylist în urmă cu câteva zile.
Aşa arată în prezent Adi Constantin hairstylist-ul vedetelor din România. Sursa foto: Facebook
Aşa arată în prezent Adi Constantin hairstylist-ul vedetelor din România. Sursa foto: Facebook

 
La un an de când a recunoscut adevărata sa orientare sexuală, Adi Constantin s-a schimbat enorm.
 
Bianca Drăguşanu este una dintre clientele fidele ale lui Adi Constantin
Bianca Drăguşanu este una dintre clientele fidele ale lui Adi Constantin
Hairstylistul Ilincăi Vandici şi al Biancăi Drăguşanu a mărturisit că de-a lungul timpul, mai ales de când s-a întors în România, a întâmpinat multe greutăţi. A trecut prin suferinţă, mai ales pentru că oamenii îl judecau pentru alegerea sa sexuală. Deşi nu se manifestă public., Adi Constantin povesteşte că a fost blamat de multe persoane, chiar şi de apropiaţi. ” Înainte să fiu cunoscut în acest domeniu, pe vremea când erau un simplu hairstilyst, am întâmpinat multe probleme din cauza faptului că sunt homosexual, multe critici, au fost oameni care m-au jignit, care m-au agresat fizic. a fost o perioadă dureroasă, România nu cred că este nici în momentul faţă pregătită să accepte oamenii aşa cum sunt, indifirent de alegerile pe care le fac în ceea ce îi priveşte. Ar fi suficient să învăţăm să tolerăm, nu mi se pare normală violenţa în cazurile acestea, cum nu mi se pare normal nici bâlciul de a ieşi stradă, cu paradele gay, deaorece sunt pea agresive pentru mintea unui om care nu este obişnuit, nu are informaţii despre acest stil de viaţă. Normalitatea este relativă, motiv pentru care trebuie să ne adaptăm societăţii. Eu sunt gay, dar nu fac nimic opulent din acest punct de vedere. Trăiesc normal, la fel ca toţi ceilalţi oameni, nu mă manifest în public şi cred că toată lumea e mai fericită aşa. Înţeleg revolta anumitor persoane, nu am nimic cu ei, dar nu pot înţelege violenţa. Nu pot înţelege cum nişte oameni cerebrali, educaţi, cu valori morale consideră că este normal să lovească o persoană care pur şi simplu îşi doreşte să-şi trăiască viaţa altfel.”, a declarat Adi Constantin.
Stilistul a mărturisit că este homosexual
Stilistul a mărturisit că este homosexual

În prezent, viaţa lui Adi Constantin se consumă în salon şi acasă, unde este aşteptat de persoana iubită. Are o relaţie de şapte ani, însă nu se dă în stambă cu acest lucru. Nu îşi doreşte copii, cu atât mai mult să se căsătorească. Susţine că nu este potrivit. ”Am o relaţie de opt ani cu iubitul meu pe care îl cheamă Robert. Nu vrem să ne căsătorim, consider că m-aş penibiliza în această situaţie. Nu sunt de acord cu acest concept. Cum niciodată nu aş adopta copii, pentru că mama este de neînlocuit, oricât de multă dragoste ai avea de oferit. Aşadar, nu aş adopta copii niciodată. Oamenii care sunt împotriva homosexualităţii ar trebui să înţeleagă că această înclinaţie  sexuală nu este o alegere. Este foarte mult de povestit pe acest subiect, însă sunt cazuri în care este vorba de o dereglare hormonală cu care te naşti. Sunt foarte multe persoane publice care sunt gay, însă se ascund după exeriorul lor masculin care îi ajută enorm. ”, a conchis hairstylistul vedetelor Adi Constantin.


 
Eva Stan
Citește și...