Sunt prieteni, însă l-a dat de gol în public. Bianca Drăguşanu, despre Codin Maticiuc: „E un mare golan, dar…”

Publicat: 08/12/2017 | 15:30

Prezentatoarea TV şi Codin Maticiuc sunt prieteni de ani buni şi fiecare dintre ei îşi ştiu calităţile şi defectele. Astăzi, la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii pe care o moderează, Bianca Drăguşanu şi-a spus părerea sinceră despre cunoscutul blogger, care în prezent formează un cuplu cu Flavia Mihăşan, asistenta de la “'Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, căsătorită! Puţini au văzut detaliul care o dă de gol că e soţia lui Victor Slav

Vedeta a spus despre Codin Maticiuc că este „un golan asumat, dar simpatic”. Şi că, pentru ea, rămâne un mister de ce femeile sunt atrase de „bad boys (n.r.: băieţii răi)”.

Citeşte şi: Informaţii surpriză despre relaţia Flaviei Mihăşan cu bloggerul celebru! Locul neaşteptat în care s-a aprins flacăra iubirii dintre Codin Maticiuc şi asistenta TV

„M-am întâlnit acum pe hol cu un prieten mai vechi, îl ştiţi sigur: Codin Maticiuc. E un bărbat deştept, darnic, dar e un mare golan. E un golan asumat şi simpatic şi mi-am amintit câte inimi a frânt el. Cunoscute sau necunoscute. A scris până şi o carte despre asta.

E un mister de ce femeile sunt atrase de băieţii răi! E clar, cuminţenia şi cuminţeii nu au prea multe şanse în faţă unui rebel cu motor cu viaţă de noapte fără secrete. Femeile preferă aceşti bărbaţi în locul celor serioşi, există până şi studii despre asta! Băieţii răi ştiu cine sunt şi ce pot, ce vor, nu dau doi bani pe părerile altora. Sunt încăpăţânaţi. Sunt regii PR-ului personal, ştiu să îşi creeze o imagine de succes mai ales când vine vorba despre femei. Am şi o veste bună: iubim golanii, dar ne mărităm cu băieţii buni!”, a declarat Bianca Dragusanu în emisiunea „Te vreau lângă mine”.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, declaraţii după ce s-a aflat că e căsătorită: “Iubim golanii, dar ne mărităm cu băieţii buni”

Despre relaţia Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.

Ulterior, ei s-au împăcat, iar în prezent, formează una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc. Ei au devenit părinţi anul trecut.Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, iar fiica ei a avut o lungime 50 de cm şi o greutate de 3250 de grame.