SUPER-EXCLUSIVITATE Vinerea neagră pentru patronul FCSB! În urmă cu puţin timp, s-a anunţat că milionarul va fi cercetat oficial. Breaking news: Procurorii l-au ”predat” Poliţiei pe Gigi Becali!

Publicat: 26/08/2017 | 00:00

Gigi Becali urmează să fie audiat după ce procurorii au înregistrat un dosar penal împotriva lui. Demersul vine după ce un jurnalist a depus o plângere penală de ameninţare împotriva finanţatorului FCSB, iar Becali are calitatea de făptuitor. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a aflat că dosarul a fost trimis poliţiştilor de la Secţia 2, acolo unde lucrează unii dintre cei mai buni oameni ai legii. De altfel, poliţiştii de la Secţia 2 sunt renumiţi pentru profesionalismul de care dau dovadă. (VEZI ŞI: Ea este bomba-sexy care ar putea dinamita vestiarul Stelei!)

Urmare a plângerii formulate de dumneavoastră, vă comunicăm faptul că s-a înregistrat dosarul penal împotriva făptuitorului Becali George, iar dosarul a fost înaintat la Secţia 2 Poliţie pentru a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 206, art. 368 şi 369 Cod Penal (ameninţare, instigare la ură rasială – n.r.)”, arată procurorii. Astfel, Gigi Becali va fi audiat de poliţişti, iar la sfârşit aceştia vor dispune soluţia în acest dosar, care va trebui confirmată de Parchet. (CITEŞTE AICI: „Perla neagră” a lui Gigi Becali a aflat verdictul)

Jurnalistul a scris în plângere că Becali a lansat la adresa lui ameninţări cu violenţa fizică în timpul unei întâlniri cu mai mulţi ziarişti. ”Cu ăştia nu se poate decât ca-n Rusia, da? Buf, buf, buf, ca să ştie de frică, că nu ştiu….Şi dacă tot o ţin aşa, s-ar putea să se rezolve problema altfel. Poate îi bate Dumnezeu de-i duce prin spitale, că altfel n-ai cum, n-ai cum s-o scoţi la capăt cu ei… Sau bătuţi, bătuţi, bătuţi până când… numai în spitale să stea. Aşa se poate rezolva, altfel n-avem cum! Trebuie terminaţi în ţara asta, trebuie terminaţi… Filmat şi pe ei, dar pe la urgenţă prin perfuzii… Nu mai sunt ăla, dar spun un lucru, altfel nu se poate rezolva cu ei”, a spus Gigi Becali la întâlnirea respectivă.

Procurorii au trimis dosarul la Poliţie
Procurorii au trimis dosarul la Poliţie

Jurnalistul a ataşat şi filmarea în care Gigi Becali îl ameninţă. ”Scopul domnului Becali a fost transmiterea unor ameninţări către persoana subsemnatului. Elementul material a fost reprezentat de acţiunea de ameninţare cu o infracţiune, respectiv prin transmiterea unui mesaj privind un pericol la adresa subsemnatului. Este evident că domnul Becali a urmărit să insufle subsemnatului o stare de temere cu privire la un anumit rău pe care urmează să îl sufăr… Urmarea imediată este reprezentată în prezenta cauză de crearea unei stări de temere pentru siguranţa personală a subsemnatului, ştiut fiind că în ianuarie 2009 gărzile de corp ale domnului Becali au folosit ilegal arme în încercarea de a opri persoanele care furaseră maşina domnului Becali. Tot cu ocazia acestui eveniment, persoana suspectată de furtul autovehiculului a fost sechestrată de domnul Becali, în acest sens fiind întocmit şi un dosar penal”, se mai arată în plângerea depusă la Parchet. (VEZI DETALII AICI)

Pe 3 aprilie 2015, Gigi Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată de Tribunalul Constanţa. El a avut de executat o pedeapsă de trei ani şi şase luni, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. (CITEŞTE ŞI:  Fotbalistul-minune al lui Gigi s-a furişat la… Cum l-am filmat pe „accidentatul” Alibec. VIDEO EXCLUSIV CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Recomandarea CIAO.RO