Acasă » LIFE STYLE » Utile » SuperHoroscopul Cadourilor! Vezi ce dar trebuie sa-i pui sub brad!

SuperHoroscopul Cadourilor! Vezi ce dar trebuie sa-i pui sub brad!

De: Cancan 07/12/2011 | 00:00
SuperHoroscopul Cadourilor! Vezi ce dar trebuie sa-i pui sub brad!

Berbec

Barbatul nascut in zodia Berbec este un colectionar desavarsit! Il poti surprinde cu o arma de panoplie sau un pumnal. El se va bucura si la obicete vestimentare de tip office sau decoratiuni pentru biroul de la serviciu, stiind faptul ca Berbecii sunt dedicati meseriei lor.

Femeia nascuta in Berbec este o cocheta innascuta! Ofera-i cadou un set de ingrijire a parului sau un voucher la un salon de infrumusetare. Ceea ce cu adevarat si in mod special le-ar bucura pe doamnele Berbec ar fi un diamant, piatra lor norocoasa!

TaurSunt gurmanzii zodiacului, iar barbatul Taur se va uita pofticios la un cosulet cu dulciuri. Daca vrei sa-i arati ca-l iubesti enorm, gateste-i. Mai mult, il poti da pe spate cu o excursie undeva la munte sau sa-i cumperi accesorii pentru o astfel de expeditie.

Femeia nascuta sub zodia Taur nu are niciodata prea multe parfumuri si farduri. Este o artista, iar eleganta este trasatura ei predominanta. Poti alege si un obiect vestimentar din catifea sau material fin, pentru a o surprinde placut.

Gemeni

Barbatul Geaman se va relaxa mereu cu o carte in mana. Setea lui de cunoastere poate fi atuul tau atuci cand vrei sa-i oferi un cadou. Scrie-i si un mesaj frumos pe coperta si poti avea siguranta ca o va pastra toata viata.

„Geamana” se bucura atunci cand primeste flori deosebite, dar si la un stilou elegant, o geanta de firma sau o agenda stilata. Daca vrei sa-i cumperi bijuterii, alege argintul!

Rac

Un aparat de fotografiat sau un tablou sofisticat este cadoul ideal pentru barbatul Rac. Vrei sa-l cuceresti? Fa-i mai multe surprize: gateste-i, inrameaza o poza cu voi doi, fa-i o declaratie siropoasa, caci Racul e un romantic incurabil!

„Racoaica” vrea numai obiecte fine si scumpe. Fa-i cadou un set de perle! De fapt, cumpara-i orice bijuterie si o vei vedea fericita. Apoi, ii poti darui un ghiveci cu flori sau un obiect vechi de la anticariat. Acestea sunt pasiunile ei.

Leu

Un ceas sau o arma de lupta. Orice denota clasa superioara sau putere il va face pe Leu sa se simta multumit! Nu uita ca el adora cadourile personalizate, asa ca graveaza, inscriptioneaza absolut tot ce ii daruiesti.

Leoaicele sunt fitoasele zodiacului! Vor tot ce e mai scump si unic. Dar, daca ne gandim bine, chiar merita astfel de daruri. Cumpara-i o haina de blana sau un telefon batut cu pietre pretioase!

FecioaraIa-i un laptop, daca vrei sa-l vezi fericit! Barbatul Fecioara simte mereu nevoia de comunicare, fiind vorbaretul zodiacului. Totodata, el este foarte preocupat de sanatatea lui, chiar ipohondru uneori, asa ca-l poti multumi cu un abonament la sala.

Fecioara daca ar putea ar gati tot timpul, ar face treburi casnice tot timpul. E pasionata de pictura si bijuteriile sunt preferatele ei. Asadar, ia-i lucruri utile sau bijuterii cu pietre mari, care sa straluceasca.

Balanta

Adora muzica, iar un bilet la un concert al formatiei preferate il va inmuia de tot! Bizuieste-te pe asta si poti sa-i daruiesti si un mp3 performat sau o noapte de dezmat in club! Muzica si dansul sunt pasiunile lui cele mai arzatoare!

Femeia Balanta iubeste hainele. O esarfa din matase sau o rochie delicata si vaporoasa o vor incanta la culme. Mai mult, florile o dau mereu pe spate asa ca nu te prezenta la usa ei fara un buchet de trandafiri!

Scorpion

Este fascinat de orice obiect ce aduce o noua tehnologie in viata lui. Ii plac robotii, calculatoarele, de fapt, tot ce e computerizat. Cumpara-i aparate si gadgeturi de orice fel si va fi foarte incantat!

Pentru ca prin vene ii curge lava de vulcan, femeia Scorpion va aprecia intotdeauna un cadou indraznet! Cumpara-i lenjerie intima sau haine sexy cu multa dantela si broderie. In cazul ei trebuie sa optezi pentru ceva extrem de indraznet, poate chiar jucarii pentru dormitor.

Sagetator

Este un calator innascut, asadar optiunile tale pentru Sagetator sunt: bilet de calatorie la munte sau intr-o tara straina, ustensile pentru supravietuire pe mare sau in desert, geanta de voiaj cu un milion de buzunare.

Femeia Sagetator este activa si sportiva. Ia-i un trening de firma sau chiar un abonament pe un an la o sala de fitness! O vei cuceri instant cu un abonament la cursuri de echitatie sau inot!

CapricornIa-i un pulover din casmir sau manusi din piele de caprioara. Barbatul Capricorn este un delicat si iubeste fineturile. Ia-i ciocolata rara, sampanie scumpa, iar daca vrei sa scapi mai ieftin, daruieste-i bilete la teatru.

Femeia Capricorn vrea arta sau plimbare. Ori ii cumperi un tablou sau o vaza deosebita, ori ii faci cadou o bicicleta sau o pereche de role! Va fi foarte fericita!

Varsator

Ia-i un aparat de forta pe care sa si-l puna in sufragerie. Varsatorul e obsedat de sport, dar si de telefoanele mobile. Cumpara-i un telefon de ultima generatie si-l vei face foarte fericit.

Femeia Varsator e moderna, iar daca ii daruiesti un breloc USB sau cu rama foto digitala o vei face fericita! Mai mult, ea este pasionata si de astrologie, iar o astrograma personala este un cadou foarte bun!

Pesti

Culmea, barbatul Pesti vrea pesti! Da, poti sa-i faci cadou un acvariu, in cazul in care nu are deja unul sau un halat de baie pufos deoarece adora comoditatea. Ii mai poti lua un fotoliu comod sau orice-i aduce un plus de confort.

Femeia Pesti este o romantica innascuta. Compune-i o poezie sau fa-i cadou un volum vechi de poezii legat in piele. O vei emotiona pana la lacrimi. O rama foto facuta de mana ta este, de asemenea, un cadou inspirat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...