”Surprize, surprize” pentru Teo Trandafir! Se căsătoreşte pentru a treia oară!

Publicat: 26/10/2015 | 22:22
”Surprize, surprize” pentru Teo Trandafir! Se căsătoreşte pentru a treia oară!

A disparut de mai bine de un an din viata publica, insa CANCAN.ro a reusit sa afle ce face si cu ce se mai ocupa fostul sot al lui Teo Trandafir, Constantin Iosef.

In 2011, Teo Trandafir marturisea ca traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un fost rugby-ist roman, stabilit de ani buni in Franta. In 2012, ea a anuntat ca se casatoreste cu barbatul vietii sale, si a si facut acest lucru, intr-un cadru restrans. Fericirea prezentatoarei TV nu a durat, insa, decat sase luni, pentru fostul sportiv s-a decis sa divorteze.

iosef constantin

Pe atunci, prietenii comuni au format doua tabere, fiecare aducand acuze grave la adresa celuilalt sot. In tot acest timp, Teo Trandafir a ales sa stea retrasa si sa nu dea declaratii pe acest subiect. S-a limitat la a spune ca trece printr-o perioada extrem de grea si ca are sufletul distrus de durere. Dupa ce a fost acuzat ca a stat cu vedeta TV pentru celebritate si foloase materiale, Constantin Iosef a trimis un comunicat de presa, prin care a pus esecul casniciei pe spatele fostei sotii, pe care a acuzat-o de falsitate.

Se pregateste sa fie mire pentru a treia oara!

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi
Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi

Intre timp, spiritele s-au linistit, iar Constantin a disparut din perisajul public. Daca Teo Trandafir nu si-a refacut viata dupa divort, nu acelasi lucru se poate spune despre fostul ei sot. Rugby-istul se iubeste de un an si jumatate cu o femeie de afaceri, Manuela. Gurile spun ca, in realitate, cei doi aveau o relatie inca din vremea in care Iosef era casatorit cu Teo, insa sportivul a negat vehement ca ar fi fost infidel.

iosef constantin

Desi a trecut de 45 de ani si a mai fost casatorit de doua ori, Constantin pare dispus si pregatit sa isi duca iubita in fata altarului:”Se iubesc foarte mult, petrec timp impreuna, merg in vacante. Constantin a dus-o chiar si in Franta, la familia lui. A prezentat-o chiar si fostei sotii, femeia cu care el are copii. Apropiatii vorbesc deja despre o nunta, insa, cei doi nu stiu doi nu stiu daca sa faca numai o cununie civila, sau si religioasa. Constantin are cateva afaceri cu Manuela. Nu s-au imbogatit, dar nici rau nu o duc”, a declarat un apropiat al acestuia, pentru CANCAN.ro.


Andreea Negoita

Citește și...