Suspect! La 6 luni după ce a fost cerută în căsătorie, ştirista surprinde! Corinei Caragea i-a dispărut inelul de logodnă de pe mână!

Publicat: 19/03/2017 | 00:04

E considerată una din cele mai sexy prezenţe de pe micul ecran de la noi, şi mulţi bărbaţi visează să o cucerească. Iată însă că acum admiratorii mai au o şansă la Corina Caragea, pentru că, oficial, nu mai este o femeie logodită! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

În urmă cu şase luni, prezentatoarea TV era în culmea fericirii pentru că tocmai primise inelul de la iubitul ei, Robert Pongracz. Corina Caragea purta cu mândrie pe deget ”semnul distinctiv” al oamenilor care urmează să se căsătorească, inelul de logodnă. CANCAN.ro a dat atunci fericita veste, în exclusivitate, AICI iar fanii au oftat auzind că frumoasa ştiristă e deja luată!

În urmă cu şase luni, ştirista purta inelul de logodnă pe deget
În urmă cu şase luni, ştirista purta inelul de logodnă pe deget

Lucrurile nu au rămas însă aşa, iar ştirea vă este prezentată tot de CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România!

Aşa după cum se poate vedea fără urmă de dubiu în această fotografie, făcută în urmă cu câteva zile la un eveniment monden, Corina Caragea nu poartă inelul de la Robert nici pe mâna dreaptă, nici pe cea stângă, iar asta nu poate însemna decât faptul că jurnalista şi-a asumat public despărţirea de deja fostul ei logodnic! Are alte inele, dar nici unul precum cel dăruit de iubit!

Inelul de logodnă a dispărut de pe măinile Corinei
Inelul de logodnă a dispărut de pe măinile Corinei

În urmă cu şase luni, ea se gândea deja să-şi aleagă rochia de mireasă, după trei ani de relaţie cu Robert, pe care îl cunoscuse ”de pe teren”, pentru că este vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal.