Suspectul crimei din Bacău, de negăsit. Ce variante iau în calcul anchetatorii

Publicat: 23/01/2020 | 13:09

Băcăuanul care și-ar fi ucis cu sânge rece soția, în urmă cu două zile, este în continuare de negăsit. Potrivit surselor CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, anchetatorii iau în calcul, pe lângă varianta sinuciderii, și posibilitatea ca bărbatul să fi încercat doar să câștige timp pentru a se face nevăzut.

După aproape 48 de ore de când polițiștii încearcă să dea de urma principalului suspect – Cătălin Dobre – în cazul tinerei ucise într-o mașină din apropierea podului de peste Bistrița din cartierul băcăuan Șerbănești, nici urmă de cadavru în apele reci ale râului de la intrarea în Bacău. (VEZI AICI: CRIMĂ ȘOCANTĂ ÎN BACĂU! O TÂNĂRĂ MĂMICĂ A FOST UCISĂ CU SÂNGE RECE ȘI ABANDONATĂ ÎNTR-O MAȘINĂ)

Cătălin Dobre, principalul suspect
Cătălin Dobre, principalul suspect

Filmul crimei

Cătălin Dobre și-ar fi înjunghiat de mai multe ori soția, marți seara, după care a lăsat un bilet în care a anunțat că vrea să se arunce în canalul de fugă și a pus în mișcare toate autoritățile. Nimic până acum, iar încercările de a-l găsi în apă, cu ajutorul scafandrilor, au eșuat.

Totuși, potrivit surselor noastre, anchetatorii au luat în calcul și varianta că suspectul și-a înscenat sinuciderea pentru a câștiga timp să fugă din Bacău. Bărbatul și soția lui aveau împreună o fetiță. Potrivit unor surse apropiate cuplului, Cătălin Dobre ar fi căzut în patima jocurilor de noroc și ar fi ajuns să se împrumute de la cămătari. (CITEȘTE ȘI: O ROMÂNCĂ A FOST UCISĂ ÎN ITALIA CU O LOVITURĂ DE CUȚIT ÎN INIMĂ! CRIMA SA PETRECUT ÎN FAȚA CELOR DOI COPILAȘI AI EI)

Citește și...