Sylvia ii raspunde fostei ei soacre dupa ce a facut-o pitipoanca! „Nu trebuia sa stea cu noi in casa”

Publicat: 27/05/2013 | 23:25
Sylvia ii raspunde fostei ei soacre dupa ce a facut-o pitipoanca! „Nu trebuia sa stea cu noi in casa”

Sylvia si Andrei de la Albu Negru au divortat la inceputul anului 2012 dupa ce artista l-a inselat pe sotul ei cu un dansator care a participat chiar la filmarile clipului ei.

Dupa ce au divortat, cei doi nu si-au mai vorbit, insa au facut turul televiziunilor pentru a discuta de cel mai greu moment din viata lor.

Mai mult, pe langa cei doi, in declaratii s-a intrecut si fosta soacra a Sylviei, care a facut-o pitipoanca pe vedeta.

„Socrilor mei, pe care i-am ajutat foarte mult, nu le-am gresit cu nimic. Nu comentez mai mult. Au fost niste cuvinte spuse la nervi, iar eu cat am stat in casa, inclusiv dupa acel moment, s-au purtat normal. Asa s-au intamplat lucrurile. Au trecut. Se intampla lucruri frumoase atat in viata mea, cat si in a fostului sot. Pot sa spun ca nu am locuit singura. Am stat cu parintii mei si apoi ma stat cu Andrei si cu parintii lui, apoi ne-am facut casa si au venit si ei cu noi. Atunci m-am simtit ok, dar a fost o greseala, dar un cuplu, mai ales unul tanar, ar trebui sa-si vada de viata lor. De cand stau singura mi se pare incredibil. Pot sa imi chem prietenii la orice ora din zi si din noaote. Nu are legatura soacra mea cu Andrei”, a spus Sylvia, la Kanal D.

soacra

escorte banner

L.C

Citește și...