Sylvia se pregateste sa devina mamica: „Astazi mi-a…”

Publicat: 12/12/2015 | 12:27

Fosta componenta a trupei A.S.I.A traieste o frumoasa poveste de iubire, dupa ce a divortat de sotul sau. Motivul pentru care cei doi s-au separat a fost se pare infidelitatea artistei.
 

Invitata intr-o emisiune de televiziune, interpreta parea extrem de fericita si implinita. Mai mult, asa cum si-a obisnuit fanii, artista arata impecabil, avea un look demn de invidiat. Dupa ce a fost casatorita cu Andrei, componentul trupei de la Alb si Negru, Sylvia si-a gasit fericirea in bratele altui barbat cu care are ganduri serioase si viseaza la o familie.

Sylvia si iubitul
Sylvia si iubitul

„Astazi mi-a fost foame toata ziua. Prietenii au inceput sa faca glume, toti ne intreaba cand facem un copil. Sa dea Dumnezeu! Momentan astept. Pentru asta am nevoie de o casa mai mare si pe care vreau sa o redecorez. Nu vreau sa semnez actul inca, vreau sa ma leg de un om sufleteste, atat”, a declarat vedeta in cadrul unei emisiuni TV.

Sylvia

A facut pace cu fostul sot

La mai bine de trei ani de cand destinele lor s-au despartit, cantareata Sylvia si Andrei de la „Alb-Negru” au facut primii pasi spre impacare. Totul este insa legat de bani, pentru ca Sylvia si Andrei s-au inteles cum sa-si imparta averea comuna, dobandita in perioada casniciei.

Oana Pascaru
 

Citește și...