Tânăra împuşcată de poliţist este sora fostului fotbalist de la Petrolul Marian Pârşă

Publicat: 24/03/2013 | 09:44
Tânăra împuşcată de poliţist este sora fostului fotbalist de la Petrolul Marian Pârşă

Tânăra care a fost împuşcată în cap de ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă (foto), care a murit în 2010, la vârsta de 23 de ani, în urma cancerului.

Tânăra, Elena Pârşă, este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti Marian Pârşă, mort în februarie 2010, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer.

Tănăra lucrează la Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei Vlădeni, localitate învecinată comunei Caragiale.

Fata, care a fost împuşcată în cap de către prietenul ei, poliţist, este în stare foarte gravă, la ora transmiterii acestei ştiri ea fiind adusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti, potrivit Mediafax.

„Este în stare foarte gravă, în comă depăşită. A fost echilibrată hemodinamic şi respirator şi a ajuns la Spitalul Floreasca”, a declarat directorul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Radu Petrescu, precizând că pronosticul în acest caz este rezervat.

Un poliţist în vârstă de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană I. L. Caragiale a fost găsit mort în maşina sa, iar prietena lui de 23 de ani este în stare gravă la spital, primele date arătând că poliţistul şi-a împuşcat iubita cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

Citește și...