Tânărul pe care preotul CRISTIAN POMOHACI l-ar fi agresat intim în urmă cu cinci ani a rupt tăcerea: „Am vrut să îl lovesc“

Publicat: 29/06/2017 | 16:40
Tânărul pe care preotul CRISTIAN POMOHACI l-ar fi agresat intim în urmă cu cinci ani a rupt tăcerea: „Am vrut să îl lovesc“

În urmă cu cinci ani, un tânăr pe nume Flaviu l-a întregistrat pe preotul Cristian Pomohaci, în momentul în care se afla în maşina acestuia. Acum, Flaviu are 22 de ani şi a plecat în Germania, la Dusseldorf şi a rupt tăcerea despre toate cele întâmplate.

„M-am decis să îl înregistrez când am văzut că cazul ia amploare şi chiar se ajunge la nişte exagerări din partea lui şi chiar mi-am dat seama că e foarte pervers! Deci, mie nu îmi venea să cred unde ajungem şi îmi venea de necrezut ce dorea de la mine şi îmi era şi milă, într-un fel, de oamenii care îl căutau şi îi cereau ajutorul!“, a spus Flaviu, în cadrul unui interviu realizat de ziaruldecluj.ro.

„ Când am făcut înregistrarea am vrut să se audă cu gura lui că doreşte să aibă relaţii sexuale cu alţii… că el nu avea şanse la mine şi eu nu am vrut să mă duc departe sau… la mine chiar nu s-a întâmplat nimic. Victima lui poate am fost numai prin avansuri sexuale, în rest, nu am avut nici un fel de atingeri sau aşa mai departe şi am vrut să se audă că are tendinţe şi chiar vrea să facă lucrul acesta! Eu nu aveam pe nimeni, nici un anturaj, nimic, am inventat, pur şi simplu, din capul meu, şi am zis de Germania că era o ţară care îmi plăcea“, a mai adăugat Flaviu.

„Când mi-a propus să facem sex pentru bani, am vrut să îl lovesc! M-am abţinut cu greu!“, a mai adăugat tânărul.

Părintele Cristian Pomohaci este acuzat acum că ar fi molestat un adolescent de 17 ani şi riscă ani grei în spatele gratiilor. Episodul a stârnit o adevărată furtună în cadrul BOR.

Citește și...