Tandarica, craiul de Dorobanti! Nu o sa iti vina sa crezi cate femei are in jurul lui

Publicat: 22/08/2015 | 21:36

Ovidiu Lipan Tandarica este cunoscut ca un mare Don Juan al peisajului monden autohton. CANCAN.ro are imagini cu artistul in timp ce era la o terasa exclusivista alaturi de doua femei sexy.

Din „ghearele” cunoscutului artist nu scapa nici macar o domnisoara atragatoare fara sa primeasca un compliment. Recent, Tandarica a fost surprins in compania a doua femei frumoase, in timp ce lua masa. Vedeta era insotit de o blonda extrem de provocatoare, care era imbracata intr-o rochita neagra, scurta.

Tandarica, la terasa, alaturi de doua persoane a sexului frumos.
Tandarica, la terasa, alaturi de doua persoane a sexului frumos.

La masa a mai fost prezenta si artista Rona Hartner care s-a bucurat foarte mult de compania celor doi. Din imagini se observa ca acestia s-au simtit foarte bine: au glumit si si-au amintit de intamplarile frumoase din trecut.

Isi spun
Isi spun „la revedere”!

S-au intalnit la terasa in jurul orei 21.00 si au stat pana la ora 12.00. Vedetele au luat masa impreuna, comandand mancare, prajituri dar si alcool. Se pare ca Rona a consumat bautura mai mult decat trebuia.

Blonda a plecat acasa impreuna cu Tandarica.
Blonda a plecat acasa impreuna cu Tandarica.

CITESTE SI:

Tupeu incredibil al lui Lipan Tandarica! Nu o sa iti vina sa crezi carei femei a putut sa ii trimita sms ca s-o scoata in oras

Ovidiu Lipan Tandarica face dezvaluiri despre femeile din viata lui: „Cred ca simt o placere-ura, ma si iubesc, dar ma si urasc”

Dupa ce au decis sa se ridice de la masa, vedetele s-au indreptat spre casa.

Rona Harther a ajuns acasa cu taxiul.
Rona Harther a ajuns acasa cu taxiul.

Rona Harther a chemat un taxi iar Ovidiu Lipan Tandarica s-a urcat in masina proprie alaturi de blonda.

 

Oana Pascaru
 

Citește și...