TANIA BUDI s-a pozat într-un costum de baie minuscul de culoare galbenă şi arată de milioane!

Publicat: 19/06/2017 | 19:41

Tania Budi a reuşit din nou să uimească pe toată lumea, după ce a apărut îmbrăcată cu un costum de baie minuscul de culoare galbenă şi a arătat absolut impecabil.

La cei 49 de ani ai săi, Tania Budi a decis să le arate tuturor fanilor cum îşi petrece începutul de săptămână. Vedeta e la malul mării, acolo unde se relaxează. De asemenea, imediat ce a postat pe Instagram imaginea în care e îmbrăcată cu un costum de baie din două piese, de culoare galbenă, aceasta a primit rapid foarte multe „Like“-uri din partea fanilor. Totodată, nu au lipsit nici comentariile. „Wow, eşti frumoasă şi sexy“, a fost doar unul dintre mesajele primite de către Tania Budi din partea prietenilor virtuali.

Considerată una dintre cele mai senzuale apariţii din showbiz-ul autohton, Tania Budi şi creatorul de modă Cătălin Botezatu au trăit, în urmă cu 20 de ani, o pasională poveste de dragoste. Cum dragostea nu învins, însă, proba timpului, cei doi au preferat să păstreze o relaţie foarte bună de prietenie. De asemenea, tocmai pentru că este o femeie cât se poate de frumoasă şi elegantă – fiind perfect conştientă de acest lucru, Tania a preferat mereu să fie discretă în ceea ce priveşte viaţa sa personală.

Citește și...