Tatal “Micului Hercule”, plin de sange pe patul de spital! Abia mai poate deschide ochii, iar toata fata ii este tumefiata!

Publicat: 17/11/2014 | 16:37

Iulian Stroe, tatal celebrului Giuliano Stroe, poreclit si “micul Hercule”, a fost surprins intr-o fotografie de-a dreptul socanta!

Iulian Stroe a devenit si el celebru, odata cu fiul sau. Chiar daca majoritatea persoanelor il blameaza ca s-ar folosi de celebritatea copiilor sai pentru a-si face reclama, el isi vede linistit mai departe de treburi. De curand, Stroe a trecut prin clipe de cosmar, iar imaginea cu el plin de sange a ajuns pe net.

Iulian Stroe plin de sange pe pat
Iulian Stroe plin de sange pe pat

Mai exact, barbatul zacea pe un pat intr-o balta de sange. El a explicat la ceva timp de ce a fost fotografiat in aceasta ipostaza.

Pozat pe patul de spital, plin de sange

Iulian a fost imortalizat intr-o baie de sange, dupa ce a suferit o operatie la un spital din Capitala.

Iulian si sotia sa inainte de operatia la nas
Iulian si sotia sa inainte de operatia la nas

“Operatie de sept nazal deviat, cornete marite si pereti laterali mariti”, a explicat tatal “micului Hercule” pe un site de socializare. De altfel, el a tinut mortis sa ii multumeasca doctoritei care l-a operat.

Iulian nu este de acord cu orele de religie in scoala
Iulian nu este de acord cu orele de religie in scoala

“Multumesc in mod special Doamnei Doctor Anghel Elena de la spitalul ORL Doctor Hocioata din Soseaua Panduri, Bucuresti. M-am simtit foarte bine in timpul convalescentei dupa operatie . Doamna doctor m-a asigurat ca ma voi simti mult mai bine dupa o luna de la operatie. Am cerut doamnei doctor sa facem un selfie pentru facebook, dar m-a refuzat frumos”, a mai scris Iulian.


“Nu interesezi pe nimeni!”

Fanii virtuali l-au taxat dur pe Iulian pentru ca abuzeaza de pagina fiului sau. Acestia il sfatuiesc pe barbat sa isi faca propria pagina si sa nu mai posteze imagini cu el pe pagina lui Giuliano.

Fanii virtuali il acuza ca in ultimul timp pe pagina
Fanii virtuali il acuza ca in ultimul timp pe pagina “micului Hercule” sunt din ce in ce mai multe poze cu Iulian Stroe

CITESTE SI

Tatal “micului Hercule” este pus la zid de toata lumea! “De unde ai atata tupeu?”

La asta chiar nu se astepta nimeni! “Micul Hercule” s-a transformat! Vrea sa se lase de culturism si sa se faca…

Micul Hercule a ajuns de nerecunoscut! Tatal copilului culturist a facut un gest incredibil ca sa-si revina!

“Este pagina ta sau a fiului tau? Nu interesezi pe nimeni!”, a spus unul dintre fanii pustiului. Altul a fost ceva mai finut, acesta a spus “fara a vrea sa fiu nerespectuos, dar de ce nu iti faci propria pagina de facebook? Singurul motiv pentru care urmaresc aceasta pagina este Giuliano Stroe, pustiul este o legenda, dar in ultimul timp vad doar poze cu tine”, a spus altul. (Sursa foto facebook.com)(A.S.)

 

Citește și...