Tavi Clonda a spus adevărul despre cele DOUĂ NUNŢI! Ce condiţie i-a pus Gabriela Cristea dacă nu vrea să se ajungă la divorţ

Publicat: 22/10/2017 | 13:34

Tavi Clonda a infirmat zvonul potrivit căruia el şi soţia sa vor face două nunţi: una în ţară, iar alta în străinătate. Astfel, a mărturisit soţul vedetei, botezul Victoriei şi nunta lor vor fi în aceeaşi zi anul viitor. Mai mult, cântăreţul a dezvăluit un detaliu din viaţa de cuplu, respectiv condiţia pe care Gabriela Cristea i-a pus-o ca să nu divorţeze.

În vârstă de 42 de ani, Gabriela Cristea e superstiţioasă din fire şi nu şi-ar dori să facă nunta în Paris, aşa cum s-a zvonit. Fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” i-a spus soţului ei mai tânăr cu opt ani că dacă vrea să nu se ajungă la divorţ, trebuie să renunţe la ideea de a face cununia religioasă în capitala Franţei. Şi asta pentru că, potrivit unor vorbe din popor, cine se căsătoreşte în Paris divorţează.

„(…). Nu ne pregătim pentru botez, la anul facem. (…). În primăvară îl facem, martie sau aprilie. (…).  Dar nu este adevărat (n.r.: că vor fi două nunţi). Dacă am face-o în străinătate,  nu va fi în Paris, pentru că Gabriela are o problemă. (…).  Se spune că dacă o faci acolo (n.r.: nunta în Paris) cică divorţezi. Nu, o să facem o singură nuntă. Bine va fi doi în unu: nuntă şi botez. Da, vrem să facem o nuntă mare (…). Dar fiind două evenimente, da, vor fi mulţi invitaţi. (…).Da, am plâns. Auzeam ce-i spune mami şi mă abţineam să nu plâng. Şi când le-am luat acasă a fost un alt moment în care m-am emoţionant mult.”, a  declarat Tavi Clonda în cadrul unei emisiuni TV.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit civil pe 30 aprilie 2015. Cununia a avut loc la nici doi ani de relaţie şi au semnat actele prin care au devenit soţ şi soţie la Casa de Căsătorii din sectorul 4 din Bucureşti. La ceremonie au participat câteva rude şi prietenii apropiaţi.

Momentul în care fosta prezentatoare de la „Te vreau lângă mine” a rămas însărcinată a fost unul unic pentru ea şi soţul său.

 

Tati si printesa lui… #love #family #daddysgirl @taviclonda

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on

Recomandarea CIAO.RO