Tavi Clonda a spus totul despre sarcina Gabrielei Cristea! Cum l-a anunţat prezentatoarea TV că este însărcinată

Publicat: 10/07/2017 | 23:52

Tavi Clonda a vorbit despre sarcina Gabrielei Cristea. Soţul prezentatoarei TV a mărturisit că el şi Gabriela Cristea au făcut mai multe încercări de a avea un copil, dar că renunţaseră la idee după mai multe tratamente.

„Noi am avut mai multe încercări şi am renunţat. Am zis să ne iubim cum suntem noi. Într-o duminică dimineaţă s-a trezit şi s-a dus şi şi-a făcut testul. L-a lăsat acolo că nu credea. După şi-a mai făcut testul încă o dată şi a venit la mine, care dormeam, şi a zis că sunt două. Mâine mai mergem la o ecografie. O să fim destul de libertini în educaţia ei. I-am făcut şi un cântec. O să scot un album cu piese pentru adormit copiii. Ar trebui să nască la începutul lui octombrie”, a declarat Tavi Clonda la Antena Stars.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al emisiunii prezentate de brunetă şi, dacă la început între ei existau doar tachinări, amiciţia s-a transformat peste noapte în iubire, iar în urmă cu doi ani şi-au unit destinele în faţa altarului. Gabriela a mai fost căsătorită cu Marcel Toader.

De puţin timp, Tavi Clonda nu mai apare în emisiunea realizată de soţia lui, Gabriela Cristea. „Dragilor, îmi pare rău că nu am putut să-mi iau rămas bun de la voi în direct, aşa cum era normal, dar… Vreau să vă mulţumesc din suflet pentru aceşti 4 ani minunaţi, pentru toată dragostea voastră, pentru toate gândurile bune, pentru toate commenturile, sugestiile, sfaturile, like-urile şi, cel mai important, pentru prietenia voastră! Oricum nu e o despărţire, rămânem împreuna în suflet şi pe toate canalele mele de comunicare cu voi! Vă pregatesc multe surprize frumoase, live-uri, atât aici pe facebook, cât şi pe pagina mea oficială”, a scris Tavi Clonda pe contul său de Facebook după ce despărţirea de Kanal D a fost oficială.

Citește și...