Tavi Clonda şi-a dus fetiţa la iarbă verde! Ipostaza în care a fost pozat de Gabriela Cristea i-a sensibilizat pe toţi

Publicat: 18/10/2017 | 17:37

Deşi nu a împlinit încă o lună de când a venit pe lume, fiica prezentatoarei TV cu Tavi Clonda "a bifat" mai multe ieşiri. Cea mai recentă a fost azi, când părinţii au scos-o la iarbă verde. Soţul Gabrielei Cristea a făcut publică o fotografie care i-a emoţionat pe toţi care au privit-o. Şi asta pentru că poza vorbeşte singură despre iubirea pe care Tavi Clonda i-o poartă micuţei sale prinţese.

Tavi Clonda a urcat pe internet o poză în timp ce o ţine strâns la piept pe fiica lui. Micuţa poartă pe cap o căciuliţă albă şi o bluziţă gri şi doarme liniştită în braţele protective ale tatălui său. Ipostaza în care i-a surprins Gabriela Cristea pe cei doi i-a sensibilizat pe toţi, mai ales datorită felului în care artistul îşi priveşte fetiţa.

Cu prinţesa la iarbă verde... #bellavictoriamargot @gabrielacristeaclonda #victorienii, a scris Tavi Clonda pe pagina lui de Instagram.

Peste cinci zile, micuţa Victoria va împlini o lună de când s-a născut.

Ce frumos, eşti un tătic fericit!!„, „Aşa tată, aşa fiică! Sunteţi tare frumoşi!!!„, „O zi superbă să aveţi!” sunt doar trei dintre mesajele strânse de imaginea făcută publică de artist.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au devenit părinţi anul acesta, pe 23 septembrie. Prinţesa lor a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.

Citește și...