“Te iubesc cat e Oltul de lung”, dar declaratia asta de dragoste nu l-a ajutat la nimic! Cum i-a sfaramat iubita lui!

Publicat: 06/11/2014 | 12:01

Devenit celebru pentru modul original in care isi surprinde iubita cudeclaratii de dragoste, cel mai romantic sofer de camion din Romania traieste dezamagirea vietii lui in aceste momente!

“Te iubesc cat este Oltul de lung”, “Te iubesc cati kilometri mai am pana la Nadlac!”, sunt doar cateva dintre declaratiile de dragoste care l-au facut celebru pe Adrian Oprea, vedeta a unui spot publicitar la o companie de telefonie mobila.

Adrian Oprea este sofer de tir de la 18 ani

El i-a luat locul celebrului Ghita Ciobanul, si a devenit vedeta dupa ce si-a aratat dragostea pentru iubita lui, Estera, in cel mai original mod.

Adrian, sofer de tir nu doar in reclama, ci si in realitate, a povestit pentru Cancan.ro despre dragostea pe care i-o poarta esterei, fara sa anticipeze vreo clipa ce urma sa se intample.

Adrian Oprea este sofer de tir de la 18 ani

“Cand sunt plecat, ea ma suna mereu si ma intreaba, in gluma, daca o mai iubesc. Are mereu intrebarea asta de incheiere a oricarei conversatii la telefon. Asa ca m-am gandit sa ii raspund si eu pe net. Sa avem jocul asta al nostru. Asa facem mereu, ne tot inventam chestii, ne jucam, glumim. Asta e parte din relatia noastra. Planuri de viitor avem tot impreuna. Probabil ca o sa urmeze si o casatorie in acte desi noi consideram ca nu o hartie o sa ne tina impreuna, ci persoana pe care o avem langa noi“, a mai spus Adrian.

Adrian a fost parasit de iubita

Parasit de iubita

Dupa ce si-a declarant public iubirea pe care i-o poarta iubitei lui, Adrian a primti o veste care i-a dat toata viata peste cap. Estera si-a facut bagajele si a plecat de-acasa!

Estera a ales sa plece in New York

Iubita lui a primit o oferta de munca tocmai peste Ocean, in New York, si a acceptat-o fara sa stea pe ganduri. Celebrul sofer nu a avut niciun cuvant de spus in decizia ei, iar acum isi priveste iubita doar in pozele pe care ea le pune de la mii de kilometri departare.

(M.A.)

Citește și...