Te trec fiori pe sira spinarii! FANTOMA lui Ionut, langa fratele sau, la un miting! Sute de oameni au vazut deja aceste imagini

Publicat: 12/12/2013 | 20:11
Te trec fiori pe sira spinarii! FANTOMA lui Ionut, langa fratele sau, la un miting! Sute de oameni au vazut deja aceste imagini

Cateva poze realizate pe 7 decembrie in Bucuresti au fost publicate pe Facebook. Utilizatorii sunt convinsi ca in aceste imagini apare chiar Ionut Anghel, copilul de 4 ani care a murit in luna septembrie, dupa ce a fost muscat de caini maidanezi.

Fratele lui Ionut, Andrei Anghel, in varsta de 6 ani, apare in aceasta poza realizata la un miting organizat in Bucuresti.

Langa el este un alt baietel, care seamana izbitor cu Ionut, iar unii utilizatori sustin ca aceasta este dovada ca baiatul traieste, povetsea sfarsitului sau cumplit fiind deci o inventie.

fantoma lui ionut anghel

Tragedia care a tinut multe zile prima pagina a ziarelor a avut loc pe 2 septembrie, in jurul orei 11:30 a.m., pe un maidan din apropierea parcului Tei din Capitala.

fantoma lui ionut anghel

 Ionut si Andrei se aflau in parc alaturi de bunica lor. Lasati nesupravegheati de batrana, cei doi copii au iesit din parc, jucandu-se, si au ajuns pe un teren viran de langa lac, unde au fost atacati de o haita de caini maidanezi.

 Andrei, fratele mai mare, a reusit sa fuga si, cu ajutorul unui barbat, s-a intors la bunica lui.

 Ionut, care avea doar 4 ani, a fost insa muscat de caini si a murit in urma ranilor suferite, dupa cum a stabilit medicul legist la autopsie.

fantoma lui ionut anghel

In urma acestui incident, in Capitala au avut loc mai multe mitinguri impotriva cainilor maidanezi, unul din acestea fiind organizat pe 7 decembrie.

Autoritatile au dat o lege prin care cainii maidanezi din adapostruile publice pot fi eutanasiati daca nu sunt adoptati in termen de 14 zile lucratoare de la data la care ajung aici.

De asemenea, in mai multe zone ale Capitalei au avut loc mai multe actiuni de strangere a cainilor de pe strazi, animalele fiind duse in aceste adaposturi.

“Intre 07.12 si 12.12.2013 au aparut, fara acordul parintilor, imagini cu copilul minor pe profilele de Facebook ale unor persoane care se impotrivesc Legii privind Gestionarea Cainilor fara stapan. Textul care insotea aceste imagini sustinea ca acest copil este de fapt Ionut Anghel in viata la data de 07.12.2013 si ca aceste imagini demonstreaza ca moartea sa datorata atacului unei haite de caini fara stapan in data de 02.09.2013 nu a fost adevarata ci o conspiratie a familiei Anghel, conspiratie menita sa faciliteze accesul la sume de bani solicitate ca daune materiale in urma pierderii suferite. In urma lansarii acestei teorii, parintii copilului despre care se sustinea ca ar fi Ionut Anghel s-au sesizat si au anuntat public ca acel copil nu este Ionut Anghel ci copilul lor pentru a pune capat speculatiilor. Insa in urma acestui anunt parintii acestui copil au primit amenintari directionate catre ei si catre copilul lor minor, amenintari ce aveau ca obiect intentia unor persoane de a savarsi fapte pentru a demonstra ca acest copil este cu adevarat Ionut Anghel iar conspiratia este reala. In urma acestor mesaje primate, parintii copilului au facut plangere la Politie iar dosarul a fost dat in lucru catre Serviciul de Combatere a Criminalitatii On-line, parte a Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul Politiei. Comunicam public pe aceasta cale ca toate persoanele care au creat, distribuit imagini cu copilul minor in mediul on-line vor fi trase la raspundere precum si toate persoanele care au lansat mesaje de amenintare catre familia acestuia”, ne-a declarat Ana, mama copilul despre care s-a spus ca ar fi “fantoma lui Ionut Anghel”.

R.R.
 

 

Citește și...