Telenovelă amoroasă cum rar vezi! ”Sponsorul” milionar a spionat-o pe amanta unui şef de la Dinamo! Detalii incredibile…

Publicat: 20/09/2017 | 00:00

Unul dintre şefii de la Dinamo ar fi avut o relaţie extraconjugală, timp de trei ani. Mariana Ilie este femeia care, din două vorbe, i-ar fi sucit oficialului dinamovist minţile. Începutul unei relaţii amoroase rupte apoi abrupt de un om de afaceri mânat de gelozie. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informaţii picante despre amantlâcul de la Dinamo, dar şi despre cum s-a destrămat povestea de iubire a celor doi. (VEZI ŞI: EXCLUSIVITATE. Povestea i-a innebunit pe toţi şi i-a lăsat mască pe martori. Eroticul Mădălin de la Giurgiu dă clasă gagicarilor din zona 0 a Bucureştiului: Le-a ..... pe "doamna Primar" şi pe o sexy manichiuristă la masă în plin restaurant, de faţă cu toată lumea!!!!!!)

Întorci capul după ea! Câteva cuvinte care o caracterizează fizic pe Mariana Ilie. Cine este Mariana Ilie? Mama unui micuţ fotbalist pe care ea vrea să-l vadă, cât mai rapid, la o echipă mare, atunci când va da piept cu fotbalul profesionist. De aceea, şi-a propus să facă orice pentru ca băiatul ei să reuşească!

Se întâmpla acum patru ani, la Dinamo, unde se pregătea la acea vreme băiatul. Mariana Ilie a vrut să-l transfere şi aşa a ajuns la Gabi Răduţă, şeful Centrului de Copii şi Juniori. Cei doi au vorbit, iar prima întâlnire a fost începutul unei poveşti de dragoste.

(NU RATA, AICI: VIDEO EXCLUSIV. L-am filmat la 24 de ore după ”thrillerul” din Oltenia. ”Rambo” de la Dinamo, băgat la reeducare de…)

Apropiaţi ai celor doi au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că Răduţă s-a îndrăgostit lulea de Mariana şi era dispus să-i facă toate poftele. Ea, în schimb, era puţin rece. Distantă. Timpul şi clipele petrecute alături de dinamovist au făcut-o să dea frâu sentimentelor. S-a îndrăgostit şi ea. Apropiaţii celor doi au povestit că Răduţă o lua de multe ori pe Mariana în turneele pe care juniorii lui Dinamo le disputau în ţară. Şi petrecea alături de ea, la hotel, clipe de amor de neuitat.

Gelos, i-a ascultat telefonul!

Ba chiar ajunsese să nu-i mai pese că va fi văzut alături de amantă, având în vedere că o soţie îl aştepta acasă. ”Se plimbau, o ţinea chiar de mână. Se vedea de la o poştă că sunt îndrăgostiţi”, a povestit un prieten al celor doi. Dar idila avea să fie curmată de un om de afaceri stabilit în Germania.

Când l-a cunoscut pe Răduţă, Mariana Ilie se afla într-o relaţi de la distanţă. Cunoscuse un om de afaceri român, dar stabilit în Germania. Acesta a fost vrăjit de frumuseţea Marianei şi a făcut pe tot posibilul pentru a-i intra în graţii. Surse demne de încredere au dezvăluit, pentru CANCAN.RO, târgul pe care afaceristul i l-a propus femeii: ”Omul s-a îndrăgostit, a insistat… I-a propus chiar o variantă, să o sponsorizeze lunar cu 1.000 de euro, doar să fie cu el. Nu ştiu dacă a acceptat banii. Era o relaţie de la distanţă… Rar se vedeau. El i-a cerut să nu aibă o relaţie stabilă cu cineva, nu i-a interzis însă să aibă relaţii pasagere, de o noapte, cum ar veni. ” Aceeaşi sursă a povestit că lui Răduţă nu i-a convenit, era gelos. ”I-a zis să o încheie cu ăla, chiar insista, i-a spus că o să aibă el grijă de ea. Nu mai ştiu dacă ea l-a ascultat”, a continuat sursa.

(VEZI AICI: VIDEO EXCLUSIV. CANCAN.ro l-a filmat pe cunoscutul politician exact în momentul în care… Imagini năucitoare cu primarul milionar dezbrăcat într-o parcare!)

”Neamţul” a aflat că Mariana este într-o relaţie cu oficialul de la Dinamo şi a trecut la atac. Cu un procedeu ingenios! ”I-a făcut cadou un telefon cu programe de urmărire instalate şi a ascultat-o. Permanent! Ea n-a ştiut, s-a prins mai târziu. Dar el aflase atâtea picanterii ale relaţiei Marianei cu Gabi!”

S-a răzbunat! A făcut tot posibilul să se afle de relaţia lui Gabi Răduţă cu Mariana. Chiar soţia oficialului dinamovist ar fi aflat. A fost momentul în care Mariana şi Gabi au pus punct relaţiei de iubire după trei ani. Cel puţin, aşa susţin apropiaţii celor doi…

CRISTIAN BLĂNUŢĂ