Temistocle Popa a ajuns mai rau ca niciodata! Compozitorul nu mai aude si nu se mai poate misca!

Publicat: 01/02/2013 | 22:29

Indragitul compozitor al epocii de aur Temistocle Popa nu doar ca traieste cu grija zilei de maine, dar acum starea sa de sanatate s-a agravat atat de rau, incat nu se mai intelege cu nimeni.

Batranete blestemata! Parca de asta are parte indragitul compozitor care a facut fericiti milioane de romani. Dupa ce a ramas fara casa, Temistocle Popa s-a imbolnavit atat de rau, incat nici sotia acestuia, Cornelia Teodosiu, nu mai reuseste sa-l impace cu nimic.

Temistocle

“Din cauza bolii nu ma mai aude deloc, trebuie sa gesticulez cand vorbesc cu el, ca sa ma inteleaga. Si, ca si cum nu ar fi fost suficient, nici nu mai poate merge. Va zic, nu a mai iesit de un an de zile din casa, nu mai stie cum arata soarele”, spune indurerata sotia compozitorului, Cornelia Teodosiu.

Drama artistului a inceput dupa ce anul trecut a fost evacuat din casa de pe Dorobanti, si acum, la aproape un secol de viata, este nevoit sa plateasca chirie pentru o locuinta in care se inghesuie cu sotia sa. Mai mult, din cauza lipsei spatiului, compozitorul a fost nevoit sa-si arunce multe dintre lucrurile de valoare care ii ocupau spatiu.

Compozitorul si sotia sa au fost evacuati, anul acesta, din casa in care locuiau de zece ani
Compozitorul si sotia sa au fost evacuati, anul acesta, din casa in care locuiau de zece ani

Ramasi singuri si deznadajduiti, totusi, o singura persoana se ingrijeste de cei doi soti.

“Este vorba despre un muncitor de la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, cel care ne face cumparaturile si ne mai ajuta cu treaba prin casa. Noi am ajuns rau, avem o batranete urata”,
sustine sotia compozitorului.

(Mariana Apostol)
 

Citește și...