Tensiuni la „Ferma Vedetelor”! Rona Hartner, ţinta criticilor din partea colegilor: „Mă enervează că e nesimţită!”

Publicat: 15/02/2018 | 08:16
Au început deja tensiunile şi certurile! La „Ferma vedetelro”, fiecare concurent are o serie de sarcini de îndeplinit, însă Rona Hartner a fost acuzată de colegii ei că nu prea i-a păsat de ce avea de făcut. Actriţa a fost şi prima vedetă propusă la duel. Rona Hartner avea de făcut curăţenie în cameră, dar celelalte vedete au observat că artista nu măturase deloc. 
 
Cea mai nemulţumită a fost Diana Dumitrescu, care a fost nevoită să facă ea toată munca Ronei Hartner. Cu toate acestea, actriţa susţine că nu s-a simţit bine şi din această cauză nu şi-a putut îndeplini sarcinile.
 
„N-am măturat bine dormitorul pentru că ştiam că ştiam că o să fie foarte multă tevatură şi că mâine trebuie să măturăm din nou. Nu puteam să mătur sub pat din cauza piciorului”, s-a apărat Rona Hartner. 

„Rona s-a trezit şi era plină de energie. Pur şi simplu…N-o mai durea capul, nu-i mai curgea nasul…nimic! Magie!”, a declarat ironică Diana Dumitrescu.

Rona Hartner a fost criticată şi de Chef Patrizia. După ce aceasta din urmă a rugat-o pe actriţă să care o găleată de apă, Rona s-a plâns că ea e operată şi că nu are voie să care: „Sunt operată de două săptămâni la menisc, n-am voie să car!”

„Da, tu n-ai voie să faci nimic, Rona! Eh, săraca de tine…trebuia să stai acasă! Cred că ai voie să arunci un gunoi de 2 kilograme măcar. Ieri n-aţi făcut curat deloc, e un dezastru acolo la bucătărie”, i-a reproşat chef Patrizia.

Italianca nu a iertat-o deloc pe Rona Hartner şi a considerat că actriţa se preface mai mult: „Două zile ea n-a făcut aproape nimic! E ca la toate lucrurile în viaţă…Primeşti ce dai. Dacă nu dai, nu primeşti!”. 

Nici Rona Hartner nu s-a lăsat. S-a supărat foarte tare pe Chef Patrizia şi, în momentul în care colegii au încercat s-o liniştească, actriţa a răbufnit: „Mă enervez pentru că e nesimţită! I-am zis foarte clar că poate să ne ajute cineva. Ea chiar aşa m-a luat de la belciuge!”

Citește și...