Testul de sarcina pozitiv care le-a dat mari emotii Cristinei si lui Vlad! Ce au putut sa afle cei doi de pe internet

Publicat: 06/01/2015 | 00:08
Testul de sarcina pozitiv care le-a dat mari emotii Cristinei si lui Vlad! Ce au putut sa afle cei doi de pe internet

Proaspat logoditi, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman au plecat intr-o vacanta romantica in Thailanda. Acolo, cei doi se bucura de caldura si de soare, dar si de... vestile pe care le afla de la fanii de pe internet.

Cineva mai inventiv le-a facut o surpriza de proportii celor doi artisti. Criss si Vlad au aflat de pe Facebook ca… urmeaza sa devina parinti. Vestea i-a lasat muti de uimire, insa au simtit nevoia sa le spuna fanilor ca nimic nu este adevarat.

Criss si Vlad

“Hai ca am trait s-o vedem si pe asta! Niste simpatici ne-au facut parinti deja… Dragii nostri contul acesta este fake la fel si Cristina Ciobanasu Offy Cont sau ceva de genul asta! Nu o sa avem niciun ONE mic la 21 respectiv 18 ani! Nu suntem inconstienti! Mai intai ne ocupam de facultate , cariera ca sa avem cum sa crestem un ONE mic si pe urma vedem.Corect? Va pupam.
PS: Noapte buna in continuare. La noi e 9 dimineata!”
, au scris cei doi pe contul lor oficial de pe reteaua de socializare.

Criss si Vlad

S-au logodit acum trei luni

In urma cu trei luni, Criss si Vlad au anuntat oficial ca se vor casatori. Anuntul a fost facut imediat dupa ce Cristina Ciobanasu a implinit 18 ani, iar iubitul ei a cerut-o in casatorie chiar de ziua ei.

Criss si Vlad

“Wow…imi pare rau ca nu ati fost acolo sa vedeti si sa simtiti ce am simtit noi! Nu pot sa spun ca am plans amandoi vreo 10 minute. Dupa cele 10 minute Criss a mai plans 2 ore si spunea ‘Nu cred! Nu cred…Nu pot sa cred ca m-ai cerut de sotie!’”, a povestit atunbci Vlad.

R.O.