The Guardian lauda succesul Dacia! Victor Ponta: „Voi folosi in continuare Dacia in deplasarile oficiale si in viata de zi cu zi”

Publicat: 23/10/2014 | 10:16
The Guardian lauda succesul Dacia! Victor Ponta: „Voi folosi in continuare Dacia in deplasarile oficiale si in viata de zi cu zi”

Dacia a avut o ascensiune extraordinara si a ajuns una dintre cele mai vandute masini din Europa. Englezii de la The Guardian lauda succesul inregistrat de unul dintre cele mai de succes produse romanesti la ora actuala.

Dacia se asambleaza la Mioveni, acolo unde vicepresedintele fabricii, Cristian Negoita, s-a plimbat alaturi de reporterii de la The Guardian si a vorbit despre performantele pe care el si angajatii sai le au.
„Producem aproximativ 65 de maşini pe oră, 1.389 pe zi“, explică directorul. „Înainte de a deveni parte a Renault produceam 110.000 de maşini pe an aici cu 30.000 de angajaţi, acum facem 340.000 de autoturisme cu 14.000 angajaţi“, spune el.

Premierul Victor Ponta a comentat si el articolul celor de la The Guardian si spune ca va continua sa foloseasca Dacia atat in deplasarile oficiale si in viata de zi cu zi.

ponta

The Guardian lauda succesul inregistrat in ultimii ani de Dacia si ascensiunea marcii catre statutul de „cea mai bine vanduta”, cu cea mai rapida crestere din Europa!
Dacia a reusit sa se impuna pe pietele internationale cu masini fiabile si accesibile ca pret si a ajutat foarte mult economia romaneasca.
Cel mai bine imi pot arata recunostinta folosind in continuare Dacia in deplasarile oficiale si in viata de zi cu zi, pentru ca sunt masini bune si de incredere!”
, a spus Victor Ponta pe contul sau de Facebook.

CLICK AICI pentru a citi in intregime articolul din The Guardian

 

Citește și...